Home · DKP · Fórum · WcL Jnius 22 2024 07:33:14
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
We Protect and Serve
HírekA végtelen forrás nevezetű téren naga huligánok zavarták meg a nyugalmat. Ennek megfelelően tegnap este megérkeztek az IC biztonsági szervei, és őrizetbe vették a huligánokat. Éppen egy cseperedő fácskát készültek leamortizálni, de többek között felelősek voltak a tér környékén megnövekvő bűnesetekben is. Miután a rend őrei helyszínre érkeztek, hosszas szó és ütés váltást követően, sikeresen hatástalanították a huligánokat, akiket a folyamatosan érkező korcs szülemények támogattak a harc folyamán. Számos komolyabb sérülésről is beszámol a helyi hír tv, amely még videó felvételt és készített az esetről. Figyelmeztetjük kedves nézőinket, hogy a soron következő képsorok, alkalmasak a lelki nyugalom megzavarására!
Photobucket

Az ősök emlékére
HírekAzzal a címszóval indult a MoP, hogy visszahozzák a régi vanillás hangulatot. Ez némileg sikerült is, de valójában, ezzel legtöbbször csak azt érték el, hogy az emberek újra átélik azokat a borzalmakat amiket akkor. Természetesen vannak jó hozományai is, de szerintem azok akik a régi szép időket emlegetik, már csak az idő múlásával megszépült emlékekre gondolnak. Mindenesetre itt van ez az ünnep, amely minden évben újra és újra beköszönt, és most arra gondoltam, ha már retró korszakát éli a játék, én is előveszek egy képet a régmúlt időkből. Ez a kép minden bizonnyal akkor készült amikor az IC ősatyái, összejöttek egy sörre az első nagy megbeszélés alkalmából, hogy végérvényesen megalapítsák a klánt. Sajnos én nem voltam még ott, de biztos forrásból tudom, hogy kik vannak a képen. Vajon kik lehetnek? Szeretnék az IC nevében minden erre látogatónak és azoknak, akik valaha is a klán tagjai voltak kellemes és boldog karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag új évet kívánni.

Photobucket
Abominated!
HírekAz utóbbi években valahogy mindig az ICtől kaptam az első karácsonyi ajándékomat. Ez idén sem volt másként, mivel fantasztikus teljesítménnyel, sikerült megölnünk Amber-Shaper Un'sokot. Ezzel egy lépésre kerültünk a képzeletbeli célvonaltól, legalábbis ami a Heart of Fear progresst illeti. Őszintén megmondva ez egy remekül kitalált kis harc. Persze vannak benne idegesítő "véletlenek", de ettől még nekem nagyon tetszett. Lehet azért mert nagyjából a harc teljes ideje alatt Abóban csapattam az arcába a bogárnak. Mindenesetre nagyon tetszett az egész, és szerintem kellően nehézre is sikerült, függetlenül attól, hogy ilyen gyorsan túljutottunk rajta, hisz ahogy mondtam "fantasztikus" teljesítményt nyújtott a csapat. Mondjuk a kill amolyan év killje gyanús volt, de majd meglátjátok :). Idén már nem nagyon lesz progress, jönnek az ünnepek, jól is fog jönni ez a kis pihenő. Addig is jöjjön a killshot és hamarosan a killvideó.

Photobucket

Gyógyír másnaposságra
HírekTörtént már olyan, hogy egy klántalálkozót követően behúztunk egy HC first killt. Olyan viszont még sosem, hogy 2 HC killt. Szombaton megtartottuk az évbúcsúztató klántalálkozónkat, amit aztán másnap a kiegészítő legproduktívabb napja követett. Mind Garalon, mind Wind Lord Meljarak az örök vadászmezőkre távozott. Garalont még az előző héten tryoltuk, de alig volt benne try, Meljarakot pedig most láttuk először HC üzemmódban. Sejtettem, hogy a Vezír halálát követően ezek nem fognak túl nagy ellenállást gyakorolni, de ilyen sikerre nem számítottam. Mint kés a vajon úgy mentünk rajtuk keresztül, hogy aztán máris Amber-Shaperen találjuk magunkat. Egyik harc sem volt túl izgalmas a normálhoz képest. Garalon ugyanaz a lassú tetű mint eddig, Meljarak meg talán még könnyebb is HCban, vagy ha nem az de legalább gyorsabb az tuti. Mindenesetre a killek megvannak, így már 10 HCval állunk (alakul ez!). Killshotok készültek videó viszont csak Garalonról. Szegény Garf nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan meglesz :). Gratulálok a csapatnak a killekhez, a videóhoz pedig jó szórakozást.

Photobucket

Photobucket

Meghalt a Vezír, éljen a vezír!
HírekEgy igazán kemény HCn van túl a nemes társaság. Imperial Vizier Zor'lok volt az a boss, amely annó napokig izzasztotta a top klánokat, és azóta is inkább halogatja szinte minden raider csapat. Éppen ezért gondolom, hogy ez sokkal értékesebbé teszi, mind az után következő 3 vagy akár 4 HC boss is. Természetesen számokban kifejezve, ez még mindig csak egy boss kill, de aki már túl van rajta, szerintem többnek érzi. Érdekes és szórakoztató harcnak találom, ami telis tele van buktatókkal. Szerencsére az RNG hatás, csak minimálisan érzékelhető, így kitartó tanulással az ember elérheti a célját. Nekünk ez a cél tegnap este meglett, így egy értékes trófeával bővült az időközben már 8ra duzzadó hősies gyűjteményünk. Nagyon gratulálok mindenkinek a killhez, és akkor haladjunk is tovább hasonló elszántsággal. Killvideó érkezik hamarosan.


Photobucket
Gázszivárgás elhárítva
HírekBevallom őszintén, egy kicsit meglepett, hogy ily gyorsasággal átléptünk ezen a bosson. Nem arról van szó, hogy nem hiszek a klántársaim képességeiben, de tényleg viszonylag kevés tryból ment le, és elég simán. Részemről ez egy halál unalmas fight, és nem is látok belőle semmit, csak táncolok a boss körül immáron már 10szer egymás után. A raid pedig melózik mint az állat, hogy meghaljanak az addok, és lesoakolja a sparkokat. Nem is kell ennél jobb harc :). Szóval egy nem túl izmos end bosson vagyunk túl, és így a heti termés 2 HC killre nőt, összesítve pedig már 7nél járunk! Igazán sikeres volt ez a hét, meg is érdemeljük ezt a kis pihenőt. Remélem Garfailed csinált kill videót, addig is érjétek be egy killshottal.Photobucket

A három királyok és a bugris
HírekMár csak egy lépésre vagyunk, hogy végleg a hátunk mögött tudjuk a Mogu'shan Vaults hősies megpróbáltatásait. Ezt a tegnapi Spirit Kings HC killnek köszönhetjük, amit meg persze magunknak. Sajnos az előző héten kénytelenek voltunk egy értékes raid napot kihagyni, szerintem ez vezetett ahhoz, hogy csupán a mostani resetben jött össze a first kill. Na de ez semmit nem von le az értékéből, főleg, hogy ilyen gyorsan letudtuk a héten. Nekem tetszik a harc lendülete. Lassan indul be, de a végén hála a felhalmozódó extra képességnek, nagyon parázs kis harccá válik. Kialakulhatnak igazán izgalmas kis kombók, és szituációk. Talán ezért is tartják a legnehezebb bossnak ebben a raid instában, de ez majd kiderül. Mindenesetre talán az eddigi legjobb HC volt amit ebben a kiegészítőben láttam, és már alig várom, hogy meglássam az utolsó ellenséget. Will of the Emperor here we come! Hja igen most sajnos nem készült kill videó, panaszkodni Garfailednél lehet :). Ahogy mindig most is gratulálok mindenkinek a killhez, és ki a bugris? Hát kinek melyik, mindenki döntse el magának.

Photobucket

Egy kicsit megkésve, és sajnos nem is a 1st kill, hanem csak a 2ik, de megjött! Ezúttal Klárika PoV. Jó szórakozást mindenkinek.
Széllel szemben sosem őőőő, inkább hagyjuk...
HírekBevallom őszintén azt a címet akartam adni ennek a posztnak, hogy Elfújta a szél, de aztán valahogy lebeszéltem magam róla. Mint ahogy az is fura, hogy talán nagyobb problémát okozott annak a megmagyarázása, hogy miért hívják ezt a bosst Blade Lord Ta'yaknak, szemben a 4ik bossal akit meg Wind Lord Melrajaknak hívnak, mikor ez tele van szél alapú képességekkel, a másik meg penge dobálással. Ennek talán két oka van. Egy, a Blizzard ezt elcseszte. Kettő, a Blizzard ezt tényleg elcseszte :P.

Na jó, de félre a szófecsérlést, és most tálaljuk a heti specialitást. Előételnek ott volt egy laza Protectors of the Endless elit mód kill, levesnek a többi boss egészen Shaig, majd főfogásként egy kiadós Blade Lord Ta'yak. Desszertnek meghagytuk Sha of Feart, már kikértük, remélhetőleg még lesz hely az elfogyasztásához. Ezzel összegeztem is a heti progresst, túl sokat nem is szeretnék az új HC killről beszélni. Egész pofás kis harc, nekem személy szerint nagyon bejött. Egész jól kontrollálható, és jó csapatmunkát igényel. Elégedett is voltam vele, mint ahogy a csapat teljesítményével is. Mindenkinek gratulálok a killhez, és ahogy az már lenni szokott, érkezik a bosskill videó ezúttal is Garfailed szemszögéből.

Photobucket

Hullócsillag
HírekRögtön az elején szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy az Elegon HC killt Eruwenak ajánljam. Ennek több oka is van, talán leginkább az, hogy tegnap mikor tiszteletemet tettem Budapesten, volt oly kedves és meghívott egy "jó" magyar sörre, aminek elfogyasztását követően meg is ígértem neki, ha lemegy a boss neki ajánlom a killt, de mind kiderült ma van a születésnapja is, szóval Isten értessen, és ajándékul fogadd el tőlünk ezt a HC Elegon first killt.

Komolyra fordítva a szót, nagyon örülök neki, hogy ilyen gyorsan végeztünk ezzel a HCval. Elég sikeres hét áll mögöttünk, meglett a 4ik HC kill is, és már kezdünk megint olyan szintet elérni ahol a Cataclysm végén befejeztük. Nekem nagyon tetszett már normálban is a harc, kifejezetten jópofa mechanizmusok vannak benne, és erre a HC még egy kicsit rá is tudott emelni. Persze akik jártak Ulduarban, szerintem észre vették a hasonlóságot Algalon és Elegon között, már ami a külsőt, és a környezetet illeti, meg hát a nevük is olyan hasonlóképpen cseng, de még az is lehet loreban kapcsolat van a két boss között. Szép lassan a végére érünk ennek a raidnek, de a megpróbáltatásoknak még messze nincs vége. Jöhetnek az újabb HC bossok, és a következő resetben egy egészen új, normál raid instance is. Addig is Garfailed jóvoltából a FBK videó (valami iszonyat sebességgel gyártja ezeket a videókat, nem is értem, de egy sörre már jó lesz nálam a következő klántalálkozón), és persze a killshot. Mindenkinek gratulálok a killhez, a videóhoz pedig jó szórakozást.

Photobucket

Don't forget the voodoo
HírekMondhatta volna hasznos útravalóként Gara'jal the Spiritbinder, de ehelyett, csak halk agonizáló hangot adott ki, mikor is bevittük neki az utolsó csapást. Nem siettük el a dolgot, mivel nem egész 2 mp maradt az enrageig, amire felénk csak annyit szoktak mondani, hogy "ölég". Nem mondanám rá, hogy egy remekül megtervezett, fordulatokkal teletűzdelt harc lenne, inkább afféle gearcheck. A gear megvolt, a taktika is, így meg is lett a 3ik HC killünk. Mást nem is tudok írni róla, szóval rövidre is fogom. Most nem csak killshot lesz, hanem rögtön killvideó is, a már megszokott Garfailed povból. Gratulálok mindenkinek a killhez, és jó szórakozást a videóhoz.Photobucket

Tücsök down, és egy kis extra
HírekCsütörtök este sikeresen túlestünk Heart of Fear normál clearjén. Az előző héthez képest nagyon simán vettük az akadályokat, és szinte végig gyalogoltunk rajta. Ami megint csak zavaró volt, hogy az utolsó előtti boss, jóval nehezebbnek tűnt, mint az után következő endboss. Úgy látszik normál nehézségi szinten a tervezők ráálltak erre a sémára. Mindenesetre a tücsök meghalt mi meg örültünk a sikernek, de csak rövid ideig, mivel máris nekiálltunk a heroic content folytatásának.
Photobucket

És az extra. Egy Feng HC kill videó Garfailed jóvoltából. Túl nagy izgalomra ne számítson senki, mivel ez a legfrissebb killünk volt. A jövőben viszont várhatóak lesznek az igazi FBK videók is.

Oldal: 4 / 25 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
Vami 2 hete
djjmatexxe12 hete
Rhagnarok23 hete
Herakleson28 hete
Nesh55 hete
Vagabondo73 hete
eccs94 hete
Roli104 hete
Eruwe125 hete
Schalyt155 hete