Home · DKP · Fórum · WcL Jnius 22 2024 08:19:24
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
deHidratálva
HírekA mesebeli szörny, a hidra kinek ha levágod az egyik fejét kettő nő a helyébe. Volt már 3 fejű hidrával dolgunk a játék folyamán, és nem is értem miért nem volt eddig egy ilyen harc, mint Megaera, pedig annyira kézenfekvő lett volna. Na most már ezt is kipipálhatja a Blizzard, ahogy mi is a HC bossok listáján. Tegnap addig vagdaltuk a fejeket, míg végül már nem nőt ki újabb. Személy szerint tetszett a harc, igazán ötletesre sikerült. A HC plusszokat is jól eltalálták, szerencsére nem a kicsit többet, kicsit többször elvet követték. Tele van a harc apró finom megoldásokkal, amikkel igazán sikeresen meglehet csinálni. Ritkán mondok ilyet, de szinte az összes tryt élveztem, még a teljesen idegesítő hibákat is, mivel olyan érzésem volt, hogy egyre jobban megy a dolog. Persze ez legtöbbször így van minden raidernél minden bossnál, de már rég éreztem ilyet. Nagyon gratulálok mindenkinek a killhez, szép teljesítmény volt!


Infinite Cooldown: Megaera - 10 man HC mini
A homok titkai
HírekNem kell félni, nem mentünk át szappanopera imádatba (bár a raidelés, időnként azokat megszégyenítő drámával jár :P), csupán egy ígéretnek teszek eleget. A helyi troll nagykutyák által szervezett tanács, tegnap kilehelte a lelkét, és utolsó szó jogán csak egy eltorzult hörgést hagyott maga mögött. Hiába ezek a trollok már csak ilyenek. Mint az insta aktuális council harca szerintem jó munkát végzett a blizzard. Tényleg meg kell, hogy dicsérjem őket, mivel egy kellően komplex, de mindazon által, végig kontrollálható harcot hoztak most össze. Ami a legérdekesebbé teszi, hogy ellentétben a legtöbb hasonló harcal, itt egyre kevesebb képességet kell kezelnie az embernek, ennek ellenére, szinte végig sikerült fenntartani a nehézséget, hála egy-két mechanizmusnak. A kill, fura ezt mondani, de meglepően sima volt, ráadásul a 2ik pullra jött össze. Viszont nagyon szépen volt kivitelezve, mindenki odafigyelt, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok a killhez, és most mehetünk hidra fejeket vagdosni!

Infinite Cooldown: Council of Elders - 10 man HC mini
Qonquered
HírekSzárnyas oroszlánokon jön a halál, de végül csak tovább áll. Dühe végtelen, ereje féktelen. A természet erejét hordozza magában, teste fürdik a mágiában. Tűzzel, villámmal, és jéggel ostorozza a földet, lándzsával szúrja át, kit a sors elé vet. Ámbár csapásai fékezhetetlenek, győzelmei bevégeztettek. Bátor, mindenre elszánt kis csapat, veszi el tőle a hatalmat. Megfosztják őt oroszlánjaitól, űzik ki mindet a földi valóból. Ekkor, az utolsó csapásra készül, teste teljesen felhevül. Mennydörgés, vulkán, és jégesés, egyszerre tomboljon itt minden földi verés! Ez is kevésnek bizonyult, ereje egyre csak tompult. Végső elkeseredésében, földrengést idéz sebesen. Őrjöngő dührohama, egyre csak erősödik vala. Végül teljesen elgyengül, térde kényszerül. Halálnak nem jár kegyelem, pusztulj te becstelen! Sorsnak fintora, a történet tanulsága. Hiába vagy a halál, ha a halál téged is megtalál.


 photo IronQon-10manHCmini_zpsbd7c009e.jpg
Csip csip
HírekLassan kezdem azt hinni valami bajunk lehet az állatokkal. Lassan egy kész állatkert haláláért leszünk felelősek. Dínó, majd teknős, most pedig egy madár. Még jó, hogy elfogytak az állatok, és végre lehet koncentrálni a trollokra! Na szóval, Ji-Kunt tollait kitéptük, fiókákat eltapostuk, looto felmarkoltuk. End of story. Annyira semmitmondó a harc hősies módja, hogy nincs is miről írni. Ugyan az mint normálban, leszámítva egy pár plusz madarat a fészkekben. na hurá. Mindegy is a lényeg, hogy ezen is túl vagyunk. Gratulálok mindenkinek a killhez!
 photo Ji-Kun10manheroicmini_zpsa9b97ebc.jpg
A nem annyira bölcs teknős
HírekAz állatvédő liga tiltása ellenére, tovább folytatta a csapat a kihaló félben lévő állatok irtását. Legutóbb egy dinoszauruszt, most pedig egy óriás teknőst szabdalt fel. Bár igazság szerint, sokkal inkább kegyelemből tette, mivel a teknős tehetetlenül vergődött, beszorulván egy föld alatti barlang egyik szűk járatába. A harc rém egyszerű. A normál verzió is olyan volt, hogy nem lógott volna ki egy MC szintű instából sem, ami a komplexitását illeti, de ez a HCval sem változott. Bár ez a folyamatos spirit shell azért eléggé jól ki volt találva. Szerencsére viszonylag gyorsan túl lettünk rajta, és folytathattuk utunkat az újabb hósies megmérettetések felé. A kill egy nagyon szép try volt, az egész csapat összeszedetten és kellő odafigyeléssel kísérte végig. Külön gratulálok Zeriának, aki egy world 1st retri pala DPSt hozott össze (megnéztem még mindig az!), bebizonyítván, hogy igen is ő a legjobb mind a 10 retri pala közt aki már ölte ezt a bosst HCban :). Most megyünk egy kicsit röpködni de hamarosan újabb killekkel jelentkezünk majd.

 photo Tortos-10manHCmini_zpsa01826fc.jpg
Még, hogy jó barát...
HírekRégen azt hittem a dínók a barátaink, éppen ezért széttárt karokkal rohantam megölelni azt az aranyos dínót, majd csalódottan vettem tudomásul, hogy gyermek éveim hazugságra voltak alapozva. Ezek után már kérkedve közelítettem a sokkal kisebb, rózsaszín fajtársához, de megint csak pórul jártam. De végül rájöttem mi volt ennek az oka. A trollok tehetnek mindenről! Fogtam is magam, és társaimmal karöltve, jól pofán is vertem az összeset. Sajnos már nem tudtuk megmenteni, az időközben teljesen átszellemült dínókat. Így hát halotti táncot jártunk, és a nagy tábortűzkörül az emléküknek szentelve énekeltük ezt a dalt. Nyugodjanak békében. photo Horridon-10manHCmini_zps2423cd09.jpg

Megtörve
HírekEz a kill még egy hete szerdán volt kivitelezve. Eddig csak azért nem készült el róla a poszt, mivel szerettem volna több HC boss killel együtt leközölni, az első hét terméseként. Mivel azonban nem sikerült többet összehozni, így most kap egy egész bejegyzést, csak magában :). Nem túl izgalmas harc, és igazán nehéznek sem mondanám. Egy olyan igazi első HC boss, ami meghozza az ember kedvét a további kihívásokhoz. Azért oda kell figyelni, és nem árt ha az ember tovább lát az orránál, de úgy hiszem messze ez lesz a legkönnyebb HC boss az egész instában. Ennek ellenére gratulálok mindenkinek a jó teljesítményért. A héten folytatjuk a HC bossok ostromlását, hogy Jin'rokh ne szomorkodjon egyedül a legyőzöttek közt. photo JinrokhtheBreaker-10HCmini_zps120e2595.jpg
Villany kikapcs
HírekEzzel még lógtam a világnak. Még hétfőn sikerrel vettük az akadályokat, és cleareltük a minden bizonnyal, laza bemelegítésnek szánt Throne of Thundert normál fokozaton. Ezzel lehetővé téve, hogy a héten elkezdjük a HC progresst. De ha már ilyen sok időnk maradt, ki is használtuk, és visszamentünk megbüntetni Sha of Fear HCt. A több (a harcot eddig nem látott) újonc ellenére, meglepő gyorsasággal lettünk túl ezen is, így már kereknek mondható az előző content is, még ha csak nerf után is. Ezzel véget is ért a nyugodt kis láblógatás és minden erőnkkel a HC progressbe vethetjük magunkat.Photobucket
Paff, a bűvös sárkány, aki senkitől sem fél
HírekAz egészen biztos, hogy nem a killshot fogja igazolni ezt a killt. A szerencsétlen Tsulong elrepült, mi meg voltunk olyan ügyesek, hogy kivettük a lootot a dobozból. Így aztán maradt Asani még ki nem hűlt teste a terem közepén.

Jött a boss, majd nem egész 2 nap tryolást követően ment is. Egy kissé meg is lepett ez a gyors menet, mert ennél nagyobb ellenállásra számítottam. Már az első nap szépen összeálltak a fázisok, csak egymás mellé kellett tenni őket. Ez meg is történt, finomítottunk itt-ott egy kicsit, és már nyúltunk is bele a dobozba.

Egy pár héttel ezelőtt, még azt tűztem ki célul, hogy legyen meg 15 HC a patch előtt, de ha már ilyen szépen haladunk, legyünk egy kicsit mohóbbak, hiszen egy boss választ el minket a teljes pucolástól. Shanak feküdnie kell! Ez legyen a mottója ez elkövetkezendő pár hétnek, és mindenki vegye komolyan ezt a felhívást, mert reális esélyünk van erre. A killhez gratulálok mindenkinek!

Photobucket
The Show must go on!
HírekHa valaki egy hónappal ezelőtt azt mondja, hogy erre a killre ennyit kell majd várnom, bolondnak néztem volna. Aztán 14ike után már abban sem voltam biztos, hogy még valaha megöljük. Minek után teljesen váratlanul több, mindaddig alap játékosunk, bármiféle normálisnak mondható indok nélkül, fogta magát és távozott, nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő után ismét terítékre kerülhet a boss.

Grand Empress Shek'zeer halott. Ez nem is érdemel semmilyen különös beszámolót, ugyan is nem a bossról szólt ez a kill. Az érték abban rejlik, hogy egy elég komoly (mint 10es klán) csapás után, képesek voltunk talpra állni, és egy komoly first killt behúzni. A vicc az egészben, hogy mondhatni elég simán. Nem tudom a pontos tryok számát. De az biztos, hogy meglepően kevés lehet. Köszönöm azoknak akik nem hagytak cserben, és segítségemre vannak/voltak abban, hogy ne legyen vége a történetnek, ahhoz már túl régóta tart és túl szép is. Hálás vagyok mindenkinek, mind az új, mind a régi raidereknek egyaránt, hogy összehoztuk ezt a sikert. Fantasztikus érzés volt és hihetetlenül felszabadultá tett. Köszönöm nektek. Lássuk hát akkor a killshotot, és killvideó híján, szóljon egy ide illő dal.

Photobucket

Mindenkinek kell egy barát
HírekMár csak 3 lépésnyire vagyunk a célvonaltól, miután tegnap Lei Shi a szomorú és zárkózott elementál a barátjává fogadott minket. Ezzel már 13ra nőt a HC killjeink száma. Nehezen tudnám megmondani, hogy mennyire nehéz ez a HC mód, mivel a harc mechanizmus alapjaiban véve ugyan az. Az egyetlen nagy változás a boss illetve az addok debuffolása a játékosok által. Ha ezt sikeresen megtanulják azok akik erre ki vannak osztva, akkor már sínen is van a harc és jöhet a loot. Szóval azt mondanám, hogy azon felül, minden egy picivel többet sebez, az igazi felelősség azokon van akik ezt az extra feladatot végzik. Ezen felül jobban kell figyelni a CDkre na és persze a CCkre. Ha ez mind szépen le van osztva akkor már csak idő kérdése. A kill egy olyan klasszik 1st kill volt, belefutva az enragebe és 3-4 túlélővel. Sajnos most nem készült videó, pedig megnéztem volna újra az utolsó pár %ot. Ezzel most végeztünk is ToESel és irány a tücsök vezér! Mindenkinek gratulálok a killhez!

Photobucket
Oldal: 3 / 25 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
Vami 2 hete
djjmatexxe12 hete
Rhagnarok23 hete
Herakleson28 hete
Nesh55 hete
Vagabondo73 hete
eccs94 hete
Roli104 hete
Eruwe125 hete
Schalyt155 hete