Home · DKP · Fórum · WcL Jnius 22 2024 07:41:53
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
Dupla Dinamit...
Hírek...az sült el kezünk által. Amilyen ocsmányul kezdődött a raid - 3 wipe az első trash packon TK-ba - olyan jó volt a folytatás. Mandolin tekergőzött egy kicsit a platformokon, majd a dps grillen jól átsütve, tálalta Al'ar-t.Mást meg nem tudtunk kezdeni a fennmaradó idővel, hát átmentünk SSC-be. Fler profi módon időzített DC-jének és egyéb apróságoknak mint az iszonyat dps-nek, heal-nek és tankolásnak köszönhetően, levertük Hydrosst 3 perccel enrage előtt 2. pullra. Mit kell ezen magyarázni?


DKP
HírekMivel tegnap kiderült számomra, hogy a Webdkp komoly hiányosságokban szenved és mégsem annyira felhasználóbarát mint gondoltam, ezért kénytelen voltam más megoldást választani.

Ez nem más lett mint a Gsdkp. Átnéztem az összes raidet és lootot és több hibát is sikerült felfedeznem, amiket javítottam. Első látásra a Gsdkp sokkal több lehetőséggel rendelkezik mind officeri szemszögből és számotokra is van pár érdekes fícsör. Még nem sikerült 100%-ra belőni, apró hiányosságok vannak amit az elkövetkező napokban SOS orvosolni fogok, de ami a lényeg a dkp jelenleg Up-to date és minden loot, dkp a megfelelő helyére került.

Emellett pár apró változást is tettem a dkp szabályzatban. Önkényesen tettem ezt mert tudom officereink bármennyire is szeretjük őket még nincsenek ők sem teljesen tisztában a lootolás és a dkp szabályival, abból adódóan, hogy szinte az egészet én írtam és tesztelés alatt van smiley.

Ami lényeges változás:

- Mostantól minden olyan item ami másnak nem kell, el lehet vinni ingyen ha offspecre használod. Lehetnek ezek pvp itemek vagy tank-nak dps gear.

- Adminisztrációs szempontból pedig, mindenki megkapja a raid-ért járó telljes dkp-t még akkor is ha éppen csak a first killen voltál backup, de előtte voltál raidbe.

- Ugyan úgy megkapod a teljes raid-ért járó dkp felét ha nem voltál ott végig, vagy backup voltál.


Igazából kicsit fáradt vagyok, de ezt mindenképp meg kellett csinálni, szóval ma ha belogolok szeretném, hogy mindenki előre köszönjön. smiley Az jól esne...

/Bene

ui: Félreértésre adhat okot, hogy valakienk tobb-kevesebb kezdő dkp-ja van. Ez azért van mert az első Void Reaver try-on nem volt raidtracker és így nem tudtam felvinni gsdkp-n keresztül a raidet. Így aki akkor ottvolt 4, aki backup volt 2 kezdő dkp val rendelkezik. Ha mégis valami hiba lenne keressetek meg és utánajárok.
Arrrrrébb mennnyéééé!
HírekHa engem kérdeztek akkor kifejezetten örülök a tegnapi (ránéz órára... tegnap előtti) wipefest-nek. Sok minden kiderült számomra.

Van még mit tanulni raid fegyelmet illetően. Gondolok én itt afk-ra és hasonlókra. Ezt már tudjuk egy idelye, de van itt nem egy ember aki ölt már nem kevés boss BC-ben és ezért kis millió taktikát ismer minden bossra és persze a szokás nagy úr. Hiába tudod, hogy hogyan kell megölni egy boss-t, új csapat tagja vagy ezért a kulcsfontosságú dolgokat amik gyakorlatilag mindent eldöntenek (értsd. csapatmunka), újra kell tanulni. Nincs mese újra meg kell tanulni trash-t ölni stb. stb.

Viszont értékelendő a fejlődés. Ma visszamentünk és a trash és a boss (bossok) is jobban mentek, aminek látható eredménye is volt. Persze még mindig sok az egyéni és a csapatmunkából adódó hiba, de ez némi rutinnal megoldódik.

Ami viszont szembetűnő. A társaság nem kicsit ambiciózus. Ezért mind magunktól és másoktól is ugyan azt a teljesítményt várjuk el. Hibázni viszont mindenki hibázik. Kezeljük ezeket a hibákat egy kicsit nagyobb toleranciával. Én is sokszor ebbe a hibába esem, pedig sokszor nem kéne. Persze egy jól megérdemelt „bazdmeg Wortexx minek kellett már megint elbasznod"-ot nem kell kihagyni smiley. Viszont ne lovagoljunk ezen órákig. Get over it... .... és mennnnnyé bazzmeg éleszteni!!! smiley. Na mindegy, csak tudjátok a sok fölös szöveg felhúz, bár ezt szerintem már leesett. Dumálni lehet Mandolin alsóneműjéről is, meg lehet poénkodni akármiről, de amikor kell akkor figyelem van, amikor kell kérjél buffot... na szerintem értitek.

Jah... amúgy behúztuk a kötelezőt. Void Reaver és Solarian DOWN!

Bolondulok meg!
HírekWebdkp úgy néz ki felejtős mert nem kezeli jól a speciális karaktereket. Ne lepődjetek meg ha rosszul van fent a dkp atm.
Infinte Cooldown Champion of the Naruu + halat vacsorára...
Hírek20:00 - Rossz pull Maulgaron, mégis 6 perc múlva halott.
20:25 - A klán második Gruul killje.
20:46 - Benézünk Magtheridonhoz...


És itt kezdődik az este! Elképesztő csapatmunkáról és koncentrációról tettünk tanúbizonyságot amikor [b]Magtheridont második, ismétlem második try-ra levertük,[/b] úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva!

Photobucket

Aztán mivel olyan sok időnk maradt lenéztünk Lurkerre is. Innentől kezdve kicsit összefolynak a dolgok és nem emlékszem, hogy 2. vagy 3. próbára ment-e le... De őszintén rohadtul nem érdekel!

Photobucket

Még 1x gratulálok mindenkinek ezért az estéért. Csak mandolint tudnám idézni:

"Két hónappal ezelőtt 3-an voltunk esténként online a klánba és húztuk 70-re a karaktereket, erre most Lurkert ölünk."


<3 Infinite Cooldown

/Bene
25-fös raidre kéne menni...
HírekBár még fel kell tölteni sorainkat szeretném felhívni figyelmeteket az elkövetkező pár hétben végbemenő változásokra.

Kezdetnek remélem mindenki regisztrált a phpraider oldalon mert aki jelentkezik és megjelenik elsőbsége lesz raidbe való inveléskor, egészen addig amíg a raid leader vagy officer mást nem mond.

Szépen lassan beállunk egy rendszeres fix raidnaptárra.
Persze amint több tank lesz, ez változni fog és áthelyeződik a hangsúly a 25 fős raidekre. Kezdetnek a két 10-fős raid a már megbeszélt szerda/csüt, péntek/szombaton fog elindulni. Amint lehet a két csapat egy és ugyan azon a napon fog menni, ez ugye megint tank kérdés. Vasárnap, hétfőn, kedden pedig próbálkozunk Gruul-al, Maggival, TK-val és SSC-vel, ebben a sorrendben.

Szintén felhívom a figyelmet, hogy innentől kezdve nincs dkp-nélküli raid. A dkp rendszert még teszteljük de úgy néz ki a WebDKP-lesz a nyerő. Megkérek mindenkit, hogy bár biztos megtetted, de olvasd át még egyszer a szabályzatot és kísérd figyelemmel a pontjaidat, nehogy az elején elrontsunk valamit az adminisztrációval. Pár nap és megtaláljátok a DKP oldal linkjét a főoldalon.

/Bene
Silence elött menjen le!
HírekElső 25-fős raid, kezdetnek 23 emberrel majd 24-el (köztünk egy 67-es paladin!). Alapvetően minden normális klán azt hinné, hogy tök be voltunk nyomva és csak lementünk funolni pár emberrel Gruul's Lair-be, de mi voltunk olyan mérgesek, hogy ki is ütöttünk minden elénk kerülő trashmobot.

Trashmobot, mivel Maulgart nem nagyon lehet bossnak nevezni úgy, hogy 3 tankkal 23-emberrel, alulgearelve, - és szeretném még 1x megemlíteni Szaney-t aki 67-es ként jött be - jól pofánvertük és belehalt.

Photobucket

Photobucket

Gratulálok mindenkinek a nem kicsi teljesítményhez!

/Bene
Elemmester belefér még egy próba Nightbane-en?
HírekElső hét Karazhanba mit ne mondjak nem kicsit feldobott. Tegnap annak ellenére, hogy a végére elfáradtunk sikeresen lenyomtuk Attument-et, Moroes-t, Operát és Curator és még volt pár próbánk Aran-on is. Amikor elsőre nekiindultunk azt gondoltam, hogy jó lenne ha eljutnánk Curatorig, de ami utána jött az tömör gyönyör.

Kilenc emberrel lenyomtuk Aran-t, majd még Arhquis-al kiegészülve Illhoofot, Netherspite-ot és egy szerencsétlen szerverleállás és szerencsés próba után Prince-t is. Woooha!

Aztán jött a ready check és rábeszéltük Elemmestert egy próbára Nightbanbe-en. Eredmény a képen látható.

Szeretnék mindenkinek gratulálni a teljesítményéhez, hiszen alulgeareltek voltunk, de valahogy csak megoldottuk. Úgy érzem ez megadja az alaphangulatot, viszont egy ideig vizsgák és a low lvl emberkék miatt türelemre intek mindenkit. Legkésőbb februárban elkezdhetünk rendszeresen raidelni 10-fős instákba és ha valami csoda történik márciusban vagy kicsit később 25 fős instákba is. Természetesen ehhez még nagyon sok mindennek össze kell jönnie, bízzunk a szerencsénkben. Ha valahol igazán elronthatjuk az az, hogy türelmetlenek leszünk és mindent egyszerre akarunk. Részemről mindent megpróbálok, hogy pár hónap múlva készek legyünk 25 fős raidekre is, de ehhez a ti segítségetek kell. Ha ismertek valaki skilles és kevésbé antiszociális playert ne habozzatok, lökjétek neki a sódert milyen jó is lesz itt nálunk ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Szép Új Világ!
Üdvözlet minden új és régi klántagnak!


Íme ez lenne honlapunk ahol klánunk minden szociális és egyéb szükségleteit kiélheti. Remélem megfelel mindenki kényes ízlésének mégha egy sablonról van is szó.

Ha bármilyen problémával találkozol, legyen az a honlappal vagy a ventriloval kapcsolatos kérlek jelezd amint tudod, hogy rájöjjek te vagy megáldva rossz megoldóképességgel avagy nálam van a probléma. smiley

Üdv. Bene
Oldal: 25 / 25 << < 22 23 24 25
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
Vami 2 hete
djjmatexxe12 hete
Rhagnarok23 hete
Herakleson28 hete
Nesh55 hete
Vagabondo73 hete
eccs94 hete
Roli104 hete
Eruwe125 hete
Schalyt155 hete