Home · DKP · Fórum · WcL Jnius 22 2024 07:32:30
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum

Bellum, egy ostrom naplója - 8. bejegyzés
HírekDöglött Klaxxi rovarok feküdtek mindenhol. Megcsonkított testük díszítette a járatot, a falat pedig a szanaszét fröccsenő vér festette vörösre. Ahogy haladtunk előre, egy sebzett orkba botlottunk. Testét klasszikus orgrimmari páncélzat fedte. Érkezésünk pillanatában jellegzetes baltáját ép egy döglött rovar testéből szedte ki. Felénk sem kellet fordulnia, azonnal tudtuk ki is ez az ork. A Horde egyik legendás veterán harcosa, Varok Saurfang.

Megpillantott minket, majd fájdalmasan felénk indult. Nagyon megviselte ez a kis csetepaté, több helyen is vérzett. "Áh, még több Voljin forradalmárjai közül. Szóval sikerült..." szólt majd tovább bicegett. Beszédbe elegyedtünk vele. Thrall után érdeklődött, és kérdezte, hogy áll fent az ostrom. Miután jó hírekkel szolgáltunk, azonnal rákérdezett Nazgrimra. Teljesen lesújtotta a halál híre. "Az a vén bolond, nagy vezér volt és jó harcos. Többre tartotta a Warchiefnek tett esküjét saját életénél. Pedig én próbáltam meggyőzni. Meggyőzni, hogy Garrosh elárult minket. De hiába, túlságosan büszke volt és lojális a végsőkig...". Megkért minket, hogy menjünk keressük meg Thrallt, és segítsünk neki véget vetni ennek. Élettelenül, megtörve távozott, de az igazi seb nem is a testén esett, hanem a belül a lelkén.

A járat egy nagy csarnokba vezetett, ahol csak új rajzottak a bogarak. Némelyikük a két oldalon elhelyezkedő párkányokon állt, de volt amelyik felettünk röpködött. Miután a lentiekkel végeztünk, a megmaradt rovar szúrós tekintettel nézett ránk. "Nézzétek testvéreim, a Megvilágosodott eljött közénk!". "Ilyen sokáig eljutottak? Mondtam neked, hogy a többieknek nem ártana némi genetikai módosítás!". "Nem hallgattak a figyelmeztetésedre Kil'ruk?". "Könnyedén lemészárolunk titeket, ahogy azt tettük a pandákkal is.". "Gyertek, gyertek Titánok gyermekei, nézzetek szembe velünk!".

Hárman támadtak ránk egyszerre. Amíg velük küzdöttünk, addig a többiek csak néztek, nem vették komolyan a harcot. Miután legyőztünk egyet egy másik ugrott a helyére. Teljesen úgy kezeltek minket, mint ha ők lennének a felsőbb rendű faj. Mindegyikük mestere volt egy harc modornak, és hárman együtt, nagyon komoly erőt képviseltek. Ha mind a kilencen nekünk estek volna, egészen biztosan halottak lennénk. De az arroganciájuk egyúttal a vesztüket is okozta. Szépen lassan vágtuk le őket, míg csak egy maradt. Neki is bevittük a kegyelem döfést. Térdre rogyott, hörgött, szájából ömlött a vér. "Jó harc volt Megvilágosodott, még találkozunk...".

A csatát követően a csarnok egyik sarkában megtaláltuk azt a rejtélyes ládát, melyet már többen is emlegettek. Óvatosan közelítettünk fel, mert még mindig dőlt belőle a sötét anyag. Üres. Nem volt benne semmi. "De vajon mi lehetett az?" Egészen biztosak voltunk benne, hogy a láda tartalma a közelben van, és akkor itt kell lennie Garroshnak is. A csarnokból csak egy felé vezetett tovább az út. A hatalmas ajtó megnyílt előttünk, és a kiáramló sötétség szinte hátralökött minket. "Biztos, hogy közel vagyunk! Most már semmi sem állhat az utunkba!..."

Infinite Cooldown: Klaxxi - 10 man HC mini - indafoto.hu
Hozzászólások
fubaaro - oktber 01 2018 23:34:14
co jest przyczyna wypadania włosów http://na-lysienie.pl/co-jest-przyczyna-wypadania-wlosow/
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
Vami 2 hete
djjmatexxe12 hete
Rhagnarok23 hete
Herakleson28 hete
Nesh55 hete
Vagabondo73 hete
eccs94 hete
Roli104 hete
Eruwe125 hete
Schalyt155 hete