Infinite Cooldown misztik, első hét
Írta: Fegyenc Dátum: December 17 2014 12:53:04
Véget ért az első hét mythic, vagy ahogy JNG szokta mondani misztik raidelés. Mondhatni hoztuk a kötelezőt, bár egy kis spóra irtásnak még örültem volna. Két boss azért megfeküdt. Kargath Bladefist, és az iker Ogron páros állt be a már végtelennek tűnő legyőzött bossok sorába.

Kargath a tipikus első bossokhoz mérten, nem erőltette meg magát, ami egy kicsit csalódást is okozott. Nem azért mert alapvetően könnyű a harc, hanem, hogy egy ilyen kiemelt karakter miért van ennyire elöl. Persze már az elejétől fogva ott van, és üldöz minket szintezés közben, de akkor is, még is csak egy hadúrról van szó. Szerencsétlenről még egy killshot sem készült, valahogy mindenkinek kiment a fejéből, hogy itt bizony valami elmaradt :).

Twin Ogron már azért más tészta volt. Sajnos egy pár tryal többet időztünk itt el, mint terveztük, de egye fene. A lényeg, hogy meglett. Ez már egy sokkal érdekesebb harc, rengeteg képességgel és mozgással. Nekem személy szerint eleinte tetszett a harc, de aztán a vége felé egyre kevésbé. Nem a tryok miatt, hanem mert túl nagy az egyéni hibafaktor lehetősége. Ennek meg az szokott lenni a vége, hogy hiába csinálja a többség jól a dolgát, ha mindig elront valaki valamit. Aztán végül összejött egy jó try, sokáig sikerült mindenkinek életben maradnia, és bumm, meg is lett a kill. Erről még dicsőséges kép is készült, és ha minden igaz videó is, szóval lassan az is érkezik.

Jön az újabb hét, sajnos ez már beleszaladt az ünnepi menetrendbe, de azért kihozzuk belőle amit lehet!

Infinite Cooldown: Twin Ogron - mythic mini - indafoto.hu