Infinite Cooldown Bellum, egy ostrom naplója - Epilógus
Írta: Fegyenc Dátum: Jnius 09 2014 00:56:50
"Csalódást okoztál nekem", mondta Thrall, miközben Garrosh elé lépett. "Nem vagy méltó apád örökségére!", folytatta, majd hatalmas pörölyét a feje fölé emelte. Ám ekkor egy penge szólt közbe, és akadályozta meg Garroshra zúduló halálos ítéletet. Varian Wrynn, a Szövetség vezére vezette a penge útját, mely a védelmező angyal szárnyaként állt Garrosh és a halál közé. Vitába szállt a büntetést illetően, úgy érezte jogában áll, neki is dönteni sorsa felett.

"Mindannyian megszenvedtük a kegyetlenségét. Az én népem, jobban mint bármely másik". Egy sebzett panda lépett elő. Arcán egyaránt látszottak a keserűség és a megkönnyebbülés jelei is. Bölcs szavai mind a Horda, mind a Szövetség figyelmét egyaránt lekötötték. Kérésének megfelelően Garrosht Pandaria földjén fogják elzárni. Garrosht láncba verve vezették ki a teremből. Lehajtott fejjel, megszégyenülve távozott, de a megbánás nem kísérte útján.

Ezt követően mindkét frakció kupaktanácsot hozott létre, hogy megvitassák mi legyen Azeroth jövője. Ez alatt több, ismeretlen harcos lépett oda hozzánk. Nagyon boldogok voltak, hogy véget vetettünk a háborúnak, és talán elhoztuk a békét a birodalomba. Gratulációjukat fejezték ki, és kérték hagy csatlakozzanak csapatunkhoz, hogy ők is képviseljék ezt a nemes eszmét. Még mielőtt jobban megismerhettük volna egymást, pajzs és kard zörrenést hallottunk.

A szövetséges erők hadrendbe állva figyelték, ahogy Varian Wrynn a Horda vezetői felé indult. A sok éve tartó feszültség a két frakció közt úgy festett továbbra sem változott, és parázs helyzet alakult ki. "Beszélni szeretnék a vezéretekkel!", szólította meg Thrallt, de erre Vol'jin válaszolt. "A Horda nevében beszélek!". Látszólag Varian Wrynnek nem tetszett, hogy új vezért választottak, megvetés és lenezést sugárzott tekintetéből. Viszont olyat tett amire nem igazán lehetett számítani. Békejobbot ajánlott. A két frakció békét kötött, legalábbis ideigleneset. De egymás tudtára adták, hogy elég egy rossz döntés, és a békének vége. A békeajánlat gyenge volt mint egy újszülött. Esendő és törékeny. Mindkét félnek, mint szerető, gondoskodó szülőnek fog kelleni nevelnie, vagy még azelőtt vége lesz, mielőtt saját tudatára ébredne.

A felek kezdték elhagyni a termet, és az egykoron még pusztulás csarnoka, szép lassan elcsendesedett. Visszatértünk Pandáriába, ahol a béke bekövetkeztével egy új korszak kezdődött. Egy jobb, reményekkel telibb korszak, ahol ember és ork békében élhet, legalábbis egy ideig...

Infinite Cooldown: Garrosh - 25 HC mini - indafoto.hu

Hosszas huza-vona után elkészült a killvideó is. Szegény Rahim már majdnem feladta a reményt, de aztán csak összejött! Köszönjük neki a kitartást, a videóhoz pedig jó szórakozást mindenkinek!