Infinite Cooldown Bellum, egy ostrom naplója - 7. bejegyzés
Írta: Fegyenc Dátum: Janur 27 2014 11:28:38
Alig pihentük ki magunkat, máris folytattuk utunkat. Ez a járat már nem vezetett sehova, így hát visszatértünk a központi terembe. Az egyik ajtó masszívan állott, dacolva minden próbálkozásunknak. Reménykedtünk benne, hogy találunk valami megoldást, így egy másikkal próbálkoztunk.

Az eddigi csaták rengeteg erőt vettek ki belőlünk, jól jött volna egy kis segítség. Garrosh seregei ellen összeállt érdekszövetség minden erejét felemésztette Orgrimmar megtartása. Az ajtón túl a mechanikai mennyország fogadott minket. Csövek, gépek, automatizált gyártósor volt mindenhol. Persze egy védelmi riasztó rendszer is helyt kapott, ami villogva jelezte behatolásunkat. Az ork mérnökökből és mechanikusan módosított robusztus őrökből álló osztagok csak úgy záporoztak ránk. A harc hevében nem vettem észre, hogy egy önjáró bomba került mögém. "Vigyázz, mögötted!", szólalt meg valaki, majd egy nyílvessző suhant el mellettem, egyenesen a bombába csapódva. Egy goblin ugrott elő a semmiből és segített leverni a maradék őrséget.

Vagabondónak nevezte magát, és elárulta, hogy régóta figyeli ezeket az Orgrimmar alatt elterülő járatokat. Beszámolt arról, hogy látta, ahogy Garrosh emberei, egy hatalmas ládát tolnak, melyből szürkés lilás füst szivárgott kifelé. Az az ajtó melyet nem sikerült kinyitnunk, vezet az új trónteremhez, viszont azt Garrosh kérésére lezárták. Mégpedig nem más mint a főmérnök Blackfuse. Viszont ő készítette azt a hatalmas ostromgépet is mely Orgrimmar kapuját őrizte, tehát nem biztos, hogy csak úgy segít nekünk. Őt azért küldték ide, hogy megkeresse Blackfuset, és visszavigye a Blightwaterbe, ahol majd el kell számolnia a bűneiért.

Vagabondó útmutatásával lecsúsztunk a megfelelő csövön, és egy elkülönített helyszínhez értünk. Ez volt a gyártósor magja. Blackfuse egy méretes favágógép tetején figyelte a műszereit, ügyet sem vetve közeledtünkre. "Ó hát itt vannak a kis semmire kellők. Most aztán megfizettek azért amit a Juggernauttal műveltetek!", és azzal a lendülettel nekünk is esett. Hadonászott a favágógéppel, körfűrésszel próbált minket megsebezni, de elég gyengének tűnt. Ám ekkor az egyik futószalagon félkész fegyver alkatrészek jelentek meg. "Induljon az összeszerelés, gyerünk, még több fegyvert a futószalagra!" kiáltott Blackfuse. "Ezt majd én elrendezem, ti győzzétek le Blackfuset." szólt Vagabondó, és sietősen beugrott az egyik csőbe.

Innentől kezdve olyan volt a harc mint egy világ égés. A sikeresen összeszerelt fegyverek pokollá tették az életünket. Égető lézer követett minket. Az egész termet beborították tűzcsíkok, a földből előtörő fúrók. Mágneses erő rángatott, távvezérelt aknák akartak felrobbantani, és még más kisebb gépek siettek Blackfuse segítségére. De úrrá lettünk a káoszon, és közös erővel addig vertük a favágógépet amíg az végleg el nem romlott. A főmérnök még az utolsó pillanatban katapultált a roncsból.

Meggyőző érvekkel rávettük, hogy nyissa ki nekünk az általa lezárt ajtót. Megköszöntük Vagabondónak a segítséget, és rábíztuk az öreg goblin mérnököt. Ahogy elhagytuk a termet, egy vízhang hallatszott, "Leestem". Ügyet sem vetve rá közeledtünk a megnyílt ajtó felé, de ami mögötte fogadott minket, az nem volt szép látvány...

Infinite Cooldown: Siegecrafter - 10 man HC mini - indafoto.hu


Készült killvideó is az esetről. Rahim szemszögéből. Jó szórakozást hozzá.