Infinite Cooldown Bellum, egy ostrom naplója - 3. bejegyzés
Írta: Fegyenc Dátum: Oktber 09 2013 12:30:37
Beléptünk a hatalmas ajtón, amely egy legalább akkora terembe vezetett mint az előző. A fertőzés ide is átterjedt, az egész termet beborították a romlás teremtményei. Középen egy örvény hullámzott. Csak úgy szökött belőle a sötét energia szerte mindenfelé.

Miután purifikáltuk a termet egy érdekes fegyver tűnt fel. "Ez Gorehowl! Mit keres itt Garrosh baltája?". Szerettük volna megvizsgálni, de ahogy megközelítettük a sötét örvényből egy Sha manifesztáció ugrott elő. Maga volt a pusztulás hírvivője, azonnal fertőzni kezdte környezetét. Lényeket idézet, és hasadásokat nyitott melyből tovább terjedt a fertőzés. Heves küzdelemben felhasználta sötét erejét, és megpróbálta a fizikai testünket kiszakítani a világunkból, de mind hiába. Saját örvényébe zuhant vissza mely aztán bezárult.

Hirtelen 3 alak teleportált oda hozzánk. Lady Jaina Proudmoore, Lor'themar Theron és egy panda. Meglepettség ült az arcukra, mikor látták még mindig életben vagyunk. Megvizsgálták a fegyvert, majd megvitattuk a helyzetet. Fura volt együtt látni az alliance és a horde vezéreit, de az ellenségem ellensége... Portált nyitottak, mely egy hajóra vezetett.

Végre feltűntek Orgrimmar falai, de még messze voltunk. Garrosh keményen védte a partot, nem lehetett hajókkal megközelíteni. Egy kis csapat azonban képes lett volna szabotázs akciót végezni, ezzel előkészíteni a partraszállást. Bevállaltuk ezt, és egy újabb portál segítségével a közeli dokkra kerültünk. Kihasználva a meglepetés erejét, tönkre tettük az ágyúkat. Egy nagyobb sereg azonnal követett is minket, élükön Lor'themar Theronnal, Lady Sylvanas Windrunnerrel és Archmage Aethas Sunreaverrel. Ekkor azonban egy hatalmas árnyék vetült ránk, beborította a fél sereget. "Galakras!", kiáltott fel valaki. De nem volt ideje megrémülni sem, mert egy nyílvessző fúródott a mellkasába. "Gyerünk fedezékbe, azonnal!", hallatszott a parancs, és a katonák próbáltak védelmi alakzatba rendeződni. A közeli tornyokból lőttek ránk, miközben földi egységek rohamoztak. Be kell jutnunk a tornyokba! "Védjétek meg a goblinokat a tornyoknál, mi addig segítünk feltartóztatni a többit", parancsolt ránk Theron, és berontott az orkkok közé.

Sikerült mindkét toronyba feljutnunk és a rajtuk lévő ágyúkkal földre parancsolni Galakrast. A megvadult protodrake tüzet okádva rohant felénk. Sebzett állatként küzdött, de nem bírt a túlerővel. A partraszállás sikeres volt, bár hatalmas veszteségeket szenvedtünk.

Tovább haladtunk Orgrimmar kapuja felé. Ott azonban egy hatalmas fémskorpió várt minket. Egyik keze helyén fúró másikon pedig körfűrész díszelgett. A hátán egy hatalmas ágyú, a farka végén pedig lézer. Egy igazi ostrom gépezet mely könyörtelenül darálta be a rá támadó egységeinket. Ránk hárult a feladat, hogy kiiktassuk. Az óriási gépezet nem kímélt minket, bombákkal, tűzzel és körfűrésszel harcolt, még földrengést is okozott, de végig talpon maradtunk. A precíziós műszer nem bírta jól a csapásokat, és egyszer csak abba maradt a zakatolás. A szétterülő fémhulladékból dőlt az olaj, ezt már biztosan nem fogja senki sem megjavítani.

Közös erővel betörtük a kaput, és lekaszaboltuk a kirohanó orkkokat. Jó látni, hogy a közös érdek vezényletével képesek még ősi ellenségek is összefogni. Bejutottunk, már közel a cél, Garrosh jelenléte szinte tapintható a levegőben.

Infinite Cooldown: Sha of Pride - 10 man HC mini - indafoto.hu

Infinite Cooldown: Galakras - 10 man HC mini - indafoto.hu

Infinite Cooldown: Iron Juggernaut - 10 man HC mini - indafoto.hu