Infinite Cooldown All in!
Írta: Bene Dátum: Jlius 31 2008 18:32:41
Örömmel közölhetem, hogy egy újabb boss-t fogyasztott el a raid még 2.4 előtt. Értelemszerűen Anetheron-ról beszélek. Pár wipe míg beállítottuk a healereket és ment is mint a karikacsapás.Viszont órákon belül megérkezik 2.4. Innentől kezdve, bár biztos mindenkinek van még loot TK/SSC-ba, nem éri meg továbbra is oda menni. Mindenkinek megvan a gearje arra, hogy mind BT-be mind Hyjal-ba beverjünk legalább 3-4 bosst, ugyanakkor az említett helyeken sokkal nagyon és több embernek üthetünk ki némi upgrade-et, a badge lootokról nem is beszélve. Természetesen elképzelhető, hogy visszanézünk de ne nagyon számítsatok rá.

Elértünk egy újabb tier szintre, viszont pár fight megkövetel némi előkészületet. Szeretném, hogy nagyjából két héten belül mindenkinek legyen legalább 9k unbuffed hp-ja és meglegyen a 2 perces pvp trinket. Menjetek pár av-t és szerintem napokon belül meg lehet mindet szerezni.

Ugyanakkor, szükségünk lesz shadow res. gearre is. A Heart of Darkness-el ne törődjetek, ami fontos, hogy mindenki szépen kezdjen el összegyűjteni legalább 10-11 Primal Life-ot és 15-16 Primal Shadow-t. Többek közt ezek azok a komponensek amik kelleni fognak hozzá és saját magad kifarmolhatod.

Csak így tovább Infinite Cooldown!

ui: Screenshot ugye nem volt, érjétek be ezzel:p