Home · DKP · Fórum · WcL November 28 2021 16:40:56
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 2
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum

Bellum, egy ostrom naplója - 3. bejegyzés
HírekBeléptünk a hatalmas ajtón, amely egy legalább akkora terembe vezetett mint az előző. A fertőzés ide is átterjedt, az egész termet beborították a romlás teremtményei. Középen egy örvény hullámzott. Csak úgy szökött belőle a sötét energia szerte mindenfelé.

Miután purifikáltuk a termet egy érdekes fegyver tűnt fel. "Ez Gorehowl! Mit keres itt Garrosh baltája?". Szerettük volna megvizsgálni, de ahogy megközelítettük a sötét örvényből egy Sha manifesztáció ugrott elő. Maga volt a pusztulás hírvivője, azonnal fertőzni kezdte környezetét. Lényeket idézet, és hasadásokat nyitott melyből tovább terjedt a fertőzés. Heves küzdelemben felhasználta sötét erejét, és megpróbálta a fizikai testünket kiszakítani a világunkból, de mind hiába. Saját örvényébe zuhant vissza mely aztán bezárult.

Hirtelen 3 alak teleportált oda hozzánk. Lady Jaina Proudmoore, Lor'themar Theron és egy panda. Meglepettség ült az arcukra, mikor látták még mindig életben vagyunk. Megvizsgálták a fegyvert, majd megvitattuk a helyzetet. Fura volt együtt látni az alliance és a horde vezéreit, de az ellenségem ellensége... Portált nyitottak, mely egy hajóra vezetett.

Végre feltűntek Orgrimmar falai, de még messze voltunk. Garrosh keményen védte a partot, nem lehetett hajókkal megközelíteni. Egy kis csapat azonban képes lett volna szabotázs akciót végezni, ezzel előkészíteni a partraszállást. Bevállaltuk ezt, és egy újabb portál segítségével a közeli dokkra kerültünk. Kihasználva a meglepetés erejét, tönkre tettük az ágyúkat. Egy nagyobb sereg azonnal követett is minket, élükön Lor'themar Theronnal, Lady Sylvanas Windrunnerrel és Archmage Aethas Sunreaverrel. Ekkor azonban egy hatalmas árnyék vetült ránk, beborította a fél sereget. "Galakras!", kiáltott fel valaki. De nem volt ideje megrémülni sem, mert egy nyílvessző fúródott a mellkasába. "Gyerünk fedezékbe, azonnal!", hallatszott a parancs, és a katonák próbáltak védelmi alakzatba rendeződni. A közeli tornyokból lőttek ránk, miközben földi egységek rohamoztak. Be kell jutnunk a tornyokba! "Védjétek meg a goblinokat a tornyoknál, mi addig segítünk feltartóztatni a többit", parancsolt ránk Theron, és berontott az orkkok közé.

Sikerült mindkét toronyba feljutnunk és a rajtuk lévő ágyúkkal földre parancsolni Galakrast. A megvadult protodrake tüzet okádva rohant felénk. Sebzett állatként küzdött, de nem bírt a túlerővel. A partraszállás sikeres volt, bár hatalmas veszteségeket szenvedtünk.

Tovább haladtunk Orgrimmar kapuja felé. Ott azonban egy hatalmas fémskorpió várt minket. Egyik keze helyén fúró másikon pedig körfűrész díszelgett. A hátán egy hatalmas ágyú, a farka végén pedig lézer. Egy igazi ostrom gépezet mely könyörtelenül darálta be a rá támadó egységeinket. Ránk hárult a feladat, hogy kiiktassuk. Az óriási gépezet nem kímélt minket, bombákkal, tűzzel és körfűrésszel harcolt, még földrengést is okozott, de végig talpon maradtunk. A precíziós műszer nem bírta jól a csapásokat, és egyszer csak abba maradt a zakatolás. A szétterülő fémhulladékból dőlt az olaj, ezt már biztosan nem fogja senki sem megjavítani.

Közös erővel betörtük a kaput, és lekaszaboltuk a kirohanó orkkokat. Jó látni, hogy a közös érdek vezényletével képesek még ősi ellenségek is összefogni. Bejutottunk, már közel a cél, Garrosh jelenléte szinte tapintható a levegőben.

Infinite Cooldown: Sha of Pride - 10 man HC mini - indafoto.hu

Infinite Cooldown: Galakras - 10 man HC mini - indafoto.hu

Infinite Cooldown: Iron Juggernaut - 10 man HC mini - indafoto.hu
Hozzászólások
Shinus - oktber 15 2013 10:03:56
gratu!
de tessék kijavítani a szövegben a hibákat, hé!
Euribia - oktber 18 2013 22:47:55
gratz!
de valaki hiányzik a képekről... ;P
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
Schalyt21 hete
Holyarrows23 hete
Vami37 hete
Hazipalesz68 hete
Lmi75 hete
sh1fu80 hete
Eruwe94 hete
antalyaliali98 hete
Bene129 hete
Cryptfever129 hete