Home · DKP · Fórum · WcL November 28 2021 15:59:09
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum

Papaparapara
HírekEgy kissé aggódva álltam hozzá ehhez az egész ötlethez. Milyen lehet az, ha ennyi ember kik napról napra órákat töltenek el együtt egy nem létező világban, hirtelen a létező valóságban találják magukat összezárva napokon keresztül. Persze már rengetegszer szerveztünk klántalálkozókat, de ez azért mégis csak más.

Aztán viszont egyre csak kezdtek az emberek érdeklődni az esemény iránt, amely így kezdett egyre vonzóbbá válni mindenki számára. Szó szót követett, és azon kaptam magamat, hogy a főoldalon ott díszeleg a plakát. Ekkor már sok minden le volt beszélve, és egy pár ember jóvoltából, a szervezéssel sem voltak gondok. Sajnos az utolsó napokban voltak akik visszamondták a már előre beígért részvételt, és ez egy kicsit lelombozta a kedvemet, de hamar túltettem magam rajta, mert ekkor már biztosra vettem, hogy ez egy jó buli lesz.

Eljött a péntek. Aznap nyugodtan ébredtem, és minden rendben is ment, leszámítva, hogy nem sikerült tényleges plakát formába önteni a már feljebb említett remek alkotást. Ennek örömére viszont maradt egy kis plusz pénzem amit gyorsan be is fektettem egy kis "teába". Ennek Zsolt nem biztos, hogy annyira örül így utólag, de ez már történelem :P. Találkoztam Victorussal, és mintegy 24L Kofolával megpakolva indultunk útnak. Útközben csatlakozott hozzánk Agyar is, és a keletinél feltűnt Grakhar, így már teljessé vált az officeri külön járat.

Megérkezésünket a már előre beharangozott nóta kísérte, és a ház emeletén máris egy kis "welcome" drinkel vártak minket Vahúrék. Nem telt el sok idő és szép lassan mindenki megérkezett. Az emberek többségével már találkoztam ezelőtt is, de mindig jó érzés tölt el ha olyan arcokkal találkozom mint Roldi vagy akár Bené. Viszont mindig hatalmas izgatottság lesz rajtam úrra, mikor tudom találkozni fogok új emberekkel. Hykao és Reaver megismerése mindenképp az egyik legfontosabb részét képezte a bulinak. Egyszóval minden adott volt ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát a maga módján. Aki már ismer engem az tudja, hogy nem vagyok az a visszafogott fajta. Szerencsére voltak akik követték a példámat, és ekkor kezdődött el az az esemény amit én csak, tiszafüredi teadélután néven emlegetek. Persze már rég este volt és ez a tea sem volt az klasszikus fajta. Az biztos, hogy Zsoltnak nem kell majd a jövőben sokat magyaráznom, hogy mit is jelent az "kérsz egy kis teát?". Ezzel (meg persze az előtte elfogyasztott egyéb alkoholos tartalmú italok vegyületével) aznapra rövidre is zártam a bulit, és másnap már csak arra keltem, hogy az ágyamban fekszem.

Jelenlétem mindenki arcára mosolyt és kacajt csalt amit nem igazán tudtam mire vélni, de aztán később mindenre fény derült. Fényképes dokumentációk formájában lettem felvilágosítva olyan eseményekről mint például a bozót ugró verseny, a Power kapitány legújabb epizódja, kincskereső kis Chibró, és önmagam tragédiája a babapercek. Ezeket nem is részletezném tovább, legyen annyi elég, hogy volt mit fényképezni.

A második nap egy kissé nehézkesen indult be. 11 után meg is ejtettük a reggelit, majd a nap további részét próbáltuk meg szervezni. A csapat egy része kilátogatott a Tisza tóhoz strandolni egy jót, a másik része meg nekiállt a pörkölt készítésének. A tó maga nem volt épp a legmelegebb, de ez minket nem akadályozott meg abban, hogy megmártózzunk benne. Persze furán is nézett volna ki, ha egyikünk sem ment volna bele, de szerencsére nem volt olyan vészes a helyzet. Ezt követően valaki kitalálta, hogy menjünk el kenuzni. Nem mondom nem vagyok egy nagy kajak-kenu tehetség, de a jövő nemzedékének csak annyit szeretnék üzenni, hogy "NE SZÁLLJ BE EGY KENUBA HYKAÓVAL!". Végül aztán épp bőrrel, Roldi pedig vizes bundával megúszta az esetet, és egy finom lángost követően el is indultunk haza, ahol már kellemes illatok fogadtak minket. A pörkölt csak nem készen állott a hatalmas bográcsban. Nem sokkal később aztán mindenki neki állt a királyi lakomának, amely mindenkinél osztatlan sikert aratott. Ekkor már kezdett sötétedni és neki is fogtunk az italozgatásnak. Időközben Smogi és Remer is befutott, akik el is kezdtek mindenféle koktélokat keverni a társaságnak. Érdekes élmény volt megkóstolni az általuk kreált koktélokat, de jó magam inkább maradt a tiszta szesznél. És akkor a távolban elkezdett villámlani. Ekkor indult el az a kezdeményezés, hogy igyunk minden villámlást követően, ami elég gyorsan azt hozta magával, hogy már a nem létező villámlásokat is észre vettük. Így alapítottuk meg Zsoltal a villámló szövetséget amihez később Vahur is csatlakozott. Elég sokan voltunk de a ház hatalmas méreteinek köszönhetően az emberek szinte elvesztek benne. Sajnos az események többségéről így akarva akaratlanul is lemaradt az ember, de az biztos, hogy bárhova is ment mindig volt akivel lehetett inni egyet a villámlásra :P. Az est úgy telt mint ahogy egy klasszikus party est szokott. Volt aki többet volt aki kevesebbet ivott, volt aki hamar elálmosodott, és volt aki még reggel 6kor is talpon volt. Persze a második estére is kijutott a jóból. A pörkölttel való fogmosás, a dinnyefa elásása, a hívőkhöz való imádkozás és a Power kapitány aktuális része tarkította az amúgy sem unalmas estét. Aznap az utolsók közt mentem aludni, iszonyat sok "szellem" elfogyasztása után.

Vasárnap aztán elkezdett mindenki pakolni és rendet rakni. Jó pár órába telt mire kulcsrakész állapotba tettük a házat. Időközben sajnos Zsolt és Reaver vonatra sietve távozott így lemaradtak a csoportképről, ahogy Smogi és Remer is.

Ha tanulságot kéne levonnom a hétvégét illetően, azt mondanám, hogy a WoW összehozza az embereket, de inkább csak azt mondom, egy nagyon jó társaság bulizott egyet, akik nem mellékesen WoWoznak. Aki nem volt ott az mindenképp csak sajnálhatja, hisz olyan dolgokról maradt le mint például az azóta már szálló igévé vált "MINT EGY KUTYÁT" vagy a "PAPAPARAPARA". Nem láthatta Power kapitányt sem, és azt sem tapasztalhatta meg, milyen az este mikor sokat villámlik. Aki viszont ott volt sokáig nem fogja még ezeket elfelejteni mint, ahogy azt sem, ki kicsoda is ezen a képen.

Photobucket
Hozzászólások
Vangelus - jlius 25 2011 14:59:08
tl;dr
Eruwe - jlius 26 2011 00:08:19
Je ne T'aime plus
Mon amour
Je ne T'aime plus
Tous les jours

smiley
Bene - jlius 26 2011 00:23:13
Hol van Tindrael a képen? smiley
Vangelus - jlius 26 2011 00:59:14
Ő készitette a képet.
Hykao - jlius 26 2011 12:37:11
Ott van fa formában mögötted. smiley
Vahur - augusztus 18 2011 23:50:01
Baszott jo banda volt!
Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
Schalyt21 hete
Holyarrows23 hete
Vami37 hete
Hazipalesz68 hete
Lmi75 hete
sh1fu80 hete
Eruwe94 hete
antalyaliali98 hete
Bene129 hete
Cryptfever129 hete