Home · DKP · Fórum · WcL November 26 2014 13:29:41
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 877
Legújabb tag: Nitrodog
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Lmi
19/11/2014 14:06
https://www.youtube.com/w
atch?v=1sZ2a0VaOQM


heavy
19/11/2014 01:17
Az instabilitási problémákat kárpótolandó, a Blizzard 5 napot ír jóvá azoknak az accountoknak, amik november 14-én aktívak voltak.

Nargo
18/11/2014 11:35
nincs sírás

sh1fu
18/11/2014 00:43
nincs sor

Lmi
17/11/2014 14:13
mindig ilyen volt. ha még valaki emlékszik LK-Naxx milyen volt 1 hónapig. 1ik raidnek laggolt másiknak nem, ,ki-be ugráltunk raid előtt egy órán át smiley

Deadhunter
16/11/2014 19:24
Na akkor ami még lemaradt smiley. Igy kb. semmi értelme nem lesz a World, Realm és Hun Firstöknek, mert nem lesz igazságos hogy józsika már rég bent volt, amég én sorban álltam!

Deadhunter
16/11/2014 19:22
Kíváncsi leszek mi lesz itt amikor raidelni hát akarunk majd smiley. Mert ha ez nem fog változni, mikor reggel már kezdj belogolni hogy este 8-re be érj? Mert a raid kijövetelével nem hiszem hogy csökkenn

heavy
15/11/2014 12:12
3476os sor délben, köszi

koxy
15/11/2014 05:46
Hardver update meg minden ökörség http://tinyurl.com/mpc8kj
g


Euribia
14/11/2014 19:10
Eközben a Blizzard: https://www.youtube.com/w
atch?v=9u0EL_u4nvw


Archívum
Üdvözlet
Üdvözöllek Az Infinite Cooldown Honlapján!
Recruit, WoD edition
HírekMost, hogy sikeresen befejeztük a 10es contentet, egyetlen dolgunk maradt, felkészülni a következő kiegészítőre. Ennek megfelelően, megnyitottuk a recruitot minden fronton. Célunk a mihamarabbi 25 fős raidelés elkezdése a hátralévő időben. Természetesen már nem erőltetett progress körülmények közt, hanem sokkal inkább lazább hangulatban, hogy egy sikeres és jól összeszokott csapatot tudjunk a WoDra összerakni.

A majdani progress alatt viszont a klán alapelvei és elvárásai semmit sem változnak. Egy erősen pve orientáltságú klán vagyunk, amely egyetlen célja a mindenkori pve tartalom megismerése és teljesítése. Szeretnénk a saját tempónkban a lehető legjobb helyen végezni a raid tartalom clearelésében, ügyelve arra, hogy megmaradjon a klán jó híre, és a klánon belüli megfelelő légkör. A jelentkezni vágyóktól nem várunk el semmi extrát, csak a standardnak mondható heti min 4 raiden való részvételt, és a kasztod teljes körű ismeretét. Ezen kívül rendelkezz alkalmazkodó készséggel, motiváltsággal, elhivatottsággal, és minden egyébbel ami egy jó játékost jellemez.

Kiemelten a következő kasztok jelentkezését várjuk:

Jelenleg általános felvétel van meghirdetve, de ennek oka már a következő kiegészítőre való felkészülés. Tehát várunk minden jelentkezőt kaszttól és spectől függetlenül.
Kérdőív 2014
HírekIsmét felkeresett minket Fromann Richárd, aki az ELTE szociológia karán végzett és PHDzett. Évekkel ezelőtt vágott bele egy projektbe, melynek célja, az online játékosok vizsgálata. Ez mára már annyira kinőtte magát, hogy létrehozta a JátékosLét kutatóközpontot. Régóta tartó kapcsolatunk alatt több kérdőív kitöltésében és segédkeztünk, és ismét felkért minket. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy amennyiben tudna rá szánni egy kis időt, tegye meg. Már csak azért is érdemes, mert idén a kérdőív kitöltők között, 100 000 forintos utalványt sorsolnak ki :). Át is adom neki a szót.Kedves Játékosok!

A JátékosLét Kutatóközpont (www.jatekoslet.hu) - a GameStar magazinnal közösen:
Gamestar link - november 1-én
elindította a 2014. évi. országos online játékos felmérését (4. JátékosLét Kutatást). A
kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a
szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. Eddig (pár nap alatt) már több mint
3.500 játékos töltötte ki a kérdőívet!

Kapcsolódó újdonság, hogy a tavalyi, 2013. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk,
amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (Kérdőív 2013 - Feldolgozott adatok), ill további
kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalán (www.facebook.com/jatekkutatas)
olvashatsz.

Ha az idei, 2014. évi kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre.

KÉRDŐÍV 2014

Köszönettel:

Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont vezetője
Neo az örök - mikor még fiatalok voltunk
HírekA Köménymag... aki nemjött el az beka... sajnálhatja!!

Köszönöm szépen akik az utolsó estére megjelentek a Neo Barban.
Névszerint: Roldjuk, Qrtha, Én (Nargo), Magtar, Nesh (homár), Syb, Brill.

Köszönöm szépen nektek ezt a szép zárást, estét!

Peace!

Infinite Cooldown: neo bucsuparty - indafoto.hu
Bellum, egy ostrom naplója - Epilógus
Hírek"Csalódást okoztál nekem", mondta Thrall, miközben Garrosh elé lépett. "Nem vagy méltó apád örökségére!", folytatta, majd hatalmas pörölyét a feje fölé emelte. Ám ekkor egy penge szólt közbe, és akadályozta meg Garroshra zúduló halálos ítéletet. Varian Wrynn, a Szövetség vezére vezette a penge útját, mely a védelmező angyal szárnyaként állt Garrosh és a halál közé. Vitába szállt a büntetést illetően, úgy érezte jogában áll, neki is dönteni sorsa felett.

"Mindannyian megszenvedtük a kegyetlenségét. Az én népem, jobban mint bármely másik". Egy sebzett panda lépett elő. Arcán egyaránt látszottak a keserűség és a megkönnyebbülés jelei is. Bölcs szavai mind a Horda, mind a Szövetség figyelmét egyaránt lekötötték. Kérésének megfelelően Garrosht Pandaria földjén fogják elzárni. Garrosht láncba verve vezették ki a teremből. Lehajtott fejjel, megszégyenülve távozott, de a megbánás nem kísérte útján.

Ezt követően mindkét frakció kupaktanácsot hozott létre, hogy megvitassák mi legyen Azeroth jövője. Ez alatt több, ismeretlen harcos lépett oda hozzánk. Nagyon boldogok voltak, hogy véget vetettünk a háborúnak, és talán elhoztuk a békét a birodalomba. Gratulációjukat fejezték ki, és kérték hagy csatlakozzanak csapatunkhoz, hogy ők is képviseljék ezt a nemes eszmét. Még mielőtt jobban megismerhettük volna egymást, pajzs és kard zörrenést hallottunk.

A szövetséges erők hadrendbe állva figyelték, ahogy Varian Wrynn a Horda vezetői felé indult. A sok éve tartó feszültség a két frakció közt úgy festett továbbra sem változott, és parázs helyzet alakult ki. "Beszélni szeretnék a vezéretekkel!", szólította meg Thrallt, de erre Vol'jin válaszolt. "A Horda nevében beszélek!". Látszólag Varian Wrynnek nem tetszett, hogy új vezért választottak, megvetés és lenezést sugárzott tekintetéből. Viszont olyat tett amire nem igazán lehetett számítani. Békejobbot ajánlott. A két frakció békét kötött, legalábbis ideigleneset. De egymás tudtára adták, hogy elég egy rossz döntés, és a békének vége. A békeajánlat gyenge volt mint egy újszülött. Esendő és törékeny. Mindkét félnek, mint szerető, gondoskodó szülőnek fog kelleni nevelnie, vagy még azelőtt vége lesz, mielőtt saját tudatára ébredne.

A felek kezdték elhagyni a termet, és az egykoron még pusztulás csarnoka, szép lassan elcsendesedett. Visszatértünk Pandáriába, ahol a béke bekövetkeztével egy új korszak kezdődött. Egy jobb, reményekkel telibb korszak, ahol ember és ork békében élhet, legalábbis egy ideig...

Infinite Cooldown: Garrosh - 25 HC mini - indafoto.hu

Hosszas huza-vona után elkészült a killvideó is. Szegény Rahim már majdnem feladta a reményt, de aztán csak összejött! Köszönjük neki a kitartást, a videóhoz pedig jó szórakozást mindenkinek!
Bellum, egy ostrom naplója - végső bejegyzés
HírekÉrezni lehetett a romlás erejét. A járatban több, már teljes mértékben megfertőzött ork fegyveres várt ránk. A földön sötét anyag terült el, kisebb nagyobb foltokban. Abból pedig azonosíthatatlan lények manifesztálódtak. Ezek voltak Garrosh leglojálisabb katonái. Ahogy átverekedtük magunkat az őrök vonalain, hihetetlen látvány fogadott minket.

Y'shaarj még mindig dobogó romlott szívének látványa teljesen ledermesztett minket. A feketés lilás anyag, mint vér csöpögött ki belőle. Ekkor egy párbeszéd hallatszott a terem közepe felől. Előre siettünk, ahol Thrall és Garrosh beszélgetett egymással. Garrosh magabiztosan ült a hatalmas csontokból faragott trónján, egyáltalán nem érezte magát veszélyben. Thrall idegesen mutogatott felé, és rákiáltott. "Még nem késő Garrosh, kérlek add fel, fejezzük be itt és most. Ne legyen több áldozat!". "Heh. Neked a becsület már semmit sem jelent! Te, aki megengedted az embereknek, hogy gyakorolják sötét mágiáikat! A horda, az igazi HORDA az orkoké, kik csatamezőn halnak meg, mint az igazi orkok, és nem szövetkeznek az emberiséggel! Te elárultál minket, nem vagy te ork többé!". "Akkor most helyre hozom azt a hibát, amit nagyon rég elkövettem. Szél, föld és víz szelleme, halld hát meg hívásom!".

Thrall nekirontott, és elementális támadásokkal sújtott le Garroshra. De ekkor a sötétség ereje felülkerekedett rajta, és egy szinte végzetes támadást követően hátracsapódott. "A szellemek nem hallanak! Gyenge vagy Thrall, mindig is az voltál!". "Meglehet, de sosem vagyok egyedül!", mutatott felénk majd hátrébb húzódott. "Szóval szembe akartok szállni az igazi ork Warchieffel? Ám legyen!".

Garrosh nem tétovázott, egyenesen felénk rohant. Kezében baltájával, hatalmas dühvel támogatva. "Azt hiszitek egyedül vagyok?! Orkok, a vezér szólít titeket!", és ezzel megnyíltak a kapuk, ahonnan elkezdtek beözönleni az ork katonák. Teljes volt a káosz, de szerencsére sikerült a saját fegyverüket ellenük fordítanunk. Óriási csatacsillagokat idéztek melyek végig gurultak a termen. A kisebb méretű katonákat sikeresen a csatacsillag elé löktük, mely végzett velük.

Garrosh gyengülni látszott, de ekkor a terem közepéhez futott. A fölötti dobogó szívből egyenesen ráfolyt a sötét anyag, mely nem csak meggyógyította, de meg is változtatta. Nagyobb lett, erősebb, és tébolyultabb. "Düh, gyűlölet, félelem. Ezek mind fegyverei a harcnak!", és ekkor a szív magába szippantott minket. Egy párhuzamos dimenzióba csöppentünk. Tele volt sha fertőzött lényekkel. Garrosh magából a szívből próbát további erőt meríteni. Folyamatos suttogás kísért minket. A hang próbált beleférkőzni a gondolatainkba. Sikeresen legyőztük a lényeket, majd valahogy visszakerültünk a trónterembe.

A harc tovább folytatódott, de Garrosh egészen új képességek birtokába került. Teste felett, a romlás kezdte teljesen átvenni az uralmat. "Szétzúzom a világotokat, és mindent mi benne található! Hellscream nevében, mindenki elbukik!". Pörögni kezdett, majd a saját társainkat fordította ellenünk, de egy két jól irányzott pofon gyorsan visszatérítette őket a normális elme állapotba. Garrosh megint csak legyengült, kezdte elhagyni az ereje, és ekkor ismét középre rohant.

"Eljön az igazi horda, láttam! Megjelent nekem. Koponyákból álló hegyeket és vérrel teli folyókat láttam! Meglesz, megalkotom a VILÁGOM!". Tovább fertőzte őt a szív, de ezt teste már nem bírta. Még az eddiginél és tovább nőt, és testét teljesen lefedték a romlás jelei. Már egyáltalán nem hasonlított régi önmagára, képtelen volt kezelni ezt a hatalmas erőt, a sötétség ereje bekebelezte. Újabb, az eddiginél jóval erősebb csapásokat mért ránk, de kitartottunk. Egészen a végsőkig, mikor is térdre rogyott. Már azt hittek vége, amikor ismét felkelt. "Azt hiszitek nyertetek? Vakok vagytok mind! De majd én felnyitom a szemetek! TEKINTSÉTEK MEG A DICSŐSÉGES VÉGZETEMET!", és ekkor magába rántott minket.

Megint csak egy párhuzamos világba kerültünk. Stormwind kapuja előtt álltunk. Ám ez a Stormwind kicsit sem hasonlított az igazira. A fertőzés szinte teljesen beterítette. Garrosh ismét felgyógyult, és újult erővel támadott. Az ő általa kontrollált világban ő hozta a szabályokat. "Nincs hely számotokra a világomban! Mindent elpusztítok amit valaha szerettetek!". Mindent bevetett ami még megmaradt. Bombázni kezdett minket, csatacsillagokat zúdított ránk, de mind hiába. A sötétség ereje nem táplálta tovább, és végleg összeesett. "Nem, nem, a világom, az én végzetem. Ez az én végzetem...". Azonnal visszakerültünk a trónterembe. Garrosh teste megtisztult a fertőzéstől, de annyira legyengítette, hogy kis híján megölte. Ám ekkor nem várt vendégek tűntek fel a színen...

Infinite Cooldown: Garrosh HC - 10 man mini - indafoto.hu

)

Bellum, egy ostrom naplója - 8. bejegyzés
HírekDöglött Klaxxi rovarok feküdtek mindenhol. Megcsonkított testük díszítette a járatot, a falat pedig a szanaszét fröccsenő vér festette vörösre. Ahogy haladtunk előre, egy sebzett orkba botlottunk. Testét klasszikus orgrimmari páncélzat fedte. Érkezésünk pillanatában jellegzetes baltáját ép egy döglött rovar testéből szedte ki. Felénk sem kellet fordulnia, azonnal tudtuk ki is ez az ork. A Horde egyik legendás veterán harcosa, Varok Saurfang.

Megpillantott minket, majd fájdalmasan felénk indult. Nagyon megviselte ez a kis csetepaté, több helyen is vérzett. "Áh, még több Voljin forradalmárjai közül. Szóval sikerült..." szólt majd tovább bicegett. Beszédbe elegyedtünk vele. Thrall után érdeklődött, és kérdezte, hogy áll fent az ostrom. Miután jó hírekkel szolgáltunk, azonnal rákérdezett Nazgrimra. Teljesen lesújtotta a halál híre. "Az a vén bolond, nagy vezér volt és jó harcos. Többre tartotta a Warchiefnek tett esküjét saját életénél. Pedig én próbáltam meggyőzni. Meggyőzni, hogy Garrosh elárult minket. De hiába, túlságosan büszke volt és lojális a végsőkig...". Megkért minket, hogy menjünk keressük meg Thrallt, és segítsünk neki véget vetni ennek. Élettelenül, megtörve távozott, de az igazi seb nem is a testén esett, hanem a belül a lelkén.

A járat egy nagy csarnokba vezetett, ahol csak új rajzottak a bogarak. Némelyikük a két oldalon elhelyezkedő párkányokon állt, de volt amelyik felettünk röpködött. Miután a lentiekkel végeztünk, a megmaradt rovar szúrós tekintettel nézett ránk. "Nézzétek testvéreim, a Megvilágosodott eljött közénk!". "Ilyen sokáig eljutottak? Mondtam neked, hogy a többieknek nem ártana némi genetikai módosítás!". "Nem hallgattak a figyelmeztetésedre Kil'ruk?". "Könnyedén lemészárolunk titeket, ahogy azt tettük a pandákkal is.". "Gyertek, gyertek Titánok gyermekei, nézzetek szembe velünk!".

Hárman támadtak ránk egyszerre. Amíg velük küzdöttünk, addig a többiek csak néztek, nem vették komolyan a harcot. Miután legyőztünk egyet egy másik ugrott a helyére. Teljesen úgy kezeltek minket, mint ha ők lennének a felsőbb rendű faj. Mindegyikük mestere volt egy harc modornak, és hárman együtt, nagyon komoly erőt képviseltek. Ha mind a kilencen nekünk estek volna, egészen biztosan halottak lennénk. De az arroganciájuk egyúttal a vesztüket is okozta. Szépen lassan vágtuk le őket, míg csak egy maradt. Neki is bevittük a kegyelem döfést. Térdre rogyott, hörgött, szájából ömlött a vér. "Jó harc volt Megvilágosodott, még találkozunk...".

A csatát követően a csarnok egyik sarkában megtaláltuk azt a rejtélyes ládát, melyet már többen is emlegettek. Óvatosan közelítettünk fel, mert még mindig dőlt belőle a sötét anyag. Üres. Nem volt benne semmi. "De vajon mi lehetett az?" Egészen biztosak voltunk benne, hogy a láda tartalma a közelben van, és akkor itt kell lennie Garroshnak is. A csarnokból csak egy felé vezetett tovább az út. A hatalmas ajtó megnyílt előttünk, és a kiáramló sötétség szinte hátralökött minket. "Biztos, hogy közel vagyunk! Most már semmi sem állhat az utunkba!..."

Infinite Cooldown: Klaxxi - 10 man HC mini - indafoto.hu
Bellum, egy ostrom naplója - 7. bejegyzés
HírekAlig pihentük ki magunkat, máris folytattuk utunkat. Ez a járat már nem vezetett sehova, így hát visszatértünk a központi terembe. Az egyik ajtó masszívan állott, dacolva minden próbálkozásunknak. Reménykedtünk benne, hogy találunk valami megoldást, így egy másikkal próbálkoztunk.

Az eddigi csaták rengeteg erőt vettek ki belőlünk, jól jött volna egy kis segítség. Garrosh seregei ellen összeállt érdekszövetség minden erejét felemésztette Orgrimmar megtartása. Az ajtón túl a mechanikai mennyország fogadott minket. Csövek, gépek, automatizált gyártósor volt mindenhol. Persze egy védelmi riasztó rendszer is helyt kapott, ami villogva jelezte behatolásunkat. Az ork mérnökökből és mechanikusan módosított robusztus őrökből álló osztagok csak úgy záporoztak ránk. A harc hevében nem vettem észre, hogy egy önjáró bomba került mögém. "Vigyázz, mögötted!", szólalt meg valaki, majd egy nyílvessző suhant el mellettem, egyenesen a bombába csapódva. Egy goblin ugrott elő a semmiből és segített leverni a maradék őrséget.

Vagabondónak nevezte magát, és elárulta, hogy régóta figyeli ezeket az Orgrimmar alatt elterülő járatokat. Beszámolt arról, hogy látta, ahogy Garrosh emberei, egy hatalmas ládát tolnak, melyből szürkés lilás füst szivárgott kifelé. Az az ajtó melyet nem sikerült kinyitnunk, vezet az új trónteremhez, viszont azt Garrosh kérésére lezárták. Mégpedig nem más mint a főmérnök Blackfuse. Viszont ő készítette azt a hatalmas ostromgépet is mely Orgrimmar kapuját őrizte, tehát nem biztos, hogy csak úgy segít nekünk. Őt azért küldték ide, hogy megkeresse Blackfuset, és visszavigye a Blightwaterbe, ahol majd el kell számolnia a bűneiért.

Vagabondó útmutatásával lecsúsztunk a megfelelő csövön, és egy elkülönített helyszínhez értünk. Ez volt a gyártósor magja. Blackfuse egy méretes favágógép tetején figyelte a műszereit, ügyet sem vetve közeledtünkre. "Ó hát itt vannak a kis semmire kellők. Most aztán megfizettek azért amit a Juggernauttal műveltetek!", és azzal a lendülettel nekünk is esett. Hadonászott a favágógéppel, körfűrésszel próbált minket megsebezni, de elég gyengének tűnt. Ám ekkor az egyik futószalagon félkész fegyver alkatrészek jelentek meg. "Induljon az összeszerelés, gyerünk, még több fegyvert a futószalagra!" kiáltott Blackfuse. "Ezt majd én elrendezem, ti győzzétek le Blackfuset." szólt Vagabondó, és sietősen beugrott az egyik csőbe.

Innentől kezdve olyan volt a harc mint egy világ égés. A sikeresen összeszerelt fegyverek pokollá tették az életünket. Égető lézer követett minket. Az egész termet beborították tűzcsíkok, a földből előtörő fúrók. Mágneses erő rángatott, távvezérelt aknák akartak felrobbantani, és még más kisebb gépek siettek Blackfuse segítségére. De úrrá lettünk a káoszon, és közös erővel addig vertük a favágógépet amíg az végleg el nem romlott. A főmérnök még az utolsó pillanatban katapultált a roncsból.

Meggyőző érvekkel rávettük, hogy nyissa ki nekünk az általa lezárt ajtót. Megköszöntük Vagabondónak a segítséget, és rábíztuk az öreg goblin mérnököt. Ahogy elhagytuk a termet, egy vízhang hallatszott, "Leestem". Ügyet sem vetve rá közeledtünk a megnyílt ajtó felé, de ami mögötte fogadott minket, az nem volt szép látvány...

Infinite Cooldown: Siegecrafter - 10 man HC mini - indafoto.hu


Készült killvideó is az esetről. Rahim szemszögéből. Jó szórakozást hozzá.
Egy kis melegség, egy kis szeretet
HírekUgye nem hittétek, hogy idén lemarad a szokásos karácsonyi poszt? Ugyan már gyerekek, hisz mindenkinek jár az ajándék :). Szép lassan véget ér az év, és vele együtt a kiegészítő is. Annak ellenére, hogy még messze van a folytatás, szinte már magunk mögött hagytuk a pandák otthonát. Voltak jó, és kevésbé jó időszakok, de mindig sikerült megoldanunk a problémáinkat. Remélhetőleg ezzel az összetartással, és kitartással fogjuk elkezdeni a következő évet, és majd jövőre, mikor egy újabb karácsonyi poszt felett fogok ülni, sokan itt lesztek azok közül, akiknek része van a mostani sikerekben. Kívánok minden volt, és jelenlegi IC tagnak kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben (sok lootban persze!) gazdag új esztendőt.Infinite Cooldown: Chippendales 1 m - indafoto.hu

Közkívánatra!
Bellum, egy ostrom naplója - 6. bejegyzés
HírekUtunkat mindkét oldalon ketrecek szegélyezték. Ezekben a világ legkülönfélébb élőlényei raboskodtak. Olyan volt ez mint egy börtön, csak éppen állatoknak. A távolból fura zaj volt hallható. Be is értünk egy nagy csarnokba, ahol tucatnyi ork küzdött egy hatalmas raptorral. "Ne közelítsetek, nem tudjuk tovább bent tartani!", kiabálták, de kisvártatva a raptor mindegyiküket megzabálta és elszabadult.

Viszont nem csillapodott az éhsége, mikor ehetett ez utoljára, és azzal a lendülettel nekünk rontott. A csarnokban megannyi állat raboskodott ketrecekben, melyek a látványtól teljesen megvadultak. Csapkodni kezdték ketreceiket, és a legkülönbözőbb hangokkal töltötték be a termet. A raptor erre ugyan csak lázba jött, és fülsüketítő üvöltéssel jelezte, hogy a domináns. Éles fogaival próbált minket feldarabolni, és farkával csapkodott, hogy nehogy mögé kerüljünk. Vérszomja nem csitult, próbált minket megzabálni, de szerencsére gyorsabbak voltunk nála. Közben újabb őrök érkeztek, akik ahelyett, hogy segítettek volna, ránk támadtak. "ide, szabadíts ki minket. Mi segíthetünk nektek!" hallatszott némely ketrec felől. Ezekben nem állatok, hanem humanoidok voltak bezárva. Az őröktől sikerült kulcsokat szereznünk, és kiengednünk a fogságban lévőket. Sajnos ők nem voltak olyan szerencsések mint mi, dínó eledelként végezték.

Időközben némely állatnak sikerült kiszabadulnia, ezzel is tovább fokozván az amúgy sem kedvező helyzetünket. Végül leterítettük a lényt az összes többi állattal együtt. A hatalmas test, nagy port vert fel, ahogy élettelenül esett össze a padlón. Csupán a szerencsénknek, és az ismeretlen lények áldozatának köszönhettük, hogy túléltük a harcot. További őrök már nem érkeztek, így hát szusszantunk egyet a nagy izgalmakra, majd tovább indultunk.

Infinite Cooldown: Thok - 10 man HC mini - indafoto.hu
Kérdőív 2013
HírekNagyon régóta tartó kapcsolatban állunk azzal a személlyel, aki ezt az online kérdőívet készítette. Mélyrehatóan próbálja kutatni az internetes közösségeket, és ezzel együtt minket, MMO játékosokat is. Aki úgy érzi van véleménye, tapasztalata, és ezt meg is szeretné osztani valakivel, vagy csak simán rá tud áldozni egy pár percet, mindenképp töltse ki ezt a kérdőívet. De inkább beszéljen helyettem ő.
Kedves Játékos!

Az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatója vagyok, és
egy olyan kutatáshoz kérném a segítségedet, amelyben elsősorban a sokszereplős
online szerepjátékosok (MMORPG) világát szeretném minél jobban megismerni, de
kontrollcsoportként az ún. MULTIPLAYER játékosok és az asztali szerepjátékok
(RPG) játékosai is nagyon fontosak ebben a felmérésben. Eddig több mint 10.000
játékos kérte az eredmények bemutatását. A kutatással kapcsolatos összes
információt, eredményeket és még sok-sok érdekességet találhatsz a megújult
honlapunkon (www.jatekkutatas.hu) és Facebook oldalunkon(www.facebook.com/jatekkutatas).

Ha idén (is) szeretnél a JátékosLét kutatásban részt venni,
és jelenleg AKTÍV (multiplayer, MMORPG vagy RPG) játékos vagy, akkor kérlek,
töltsd ki ezt a 2013. évi kérdőívet, mely csupán kb. 10-15 percet vesz igénybe.
Nagy örömmel venném, ha válaszaiddal hozzájárulnál ezen kutatás
eredményességéhez.

Kérdőív

Köszönettel:
Fromann Richárd
Bellum, egy ostrom naplója - 5. bejegyzés
HírekAz újonc harcosokat felváltották a tapasztalt veteránok, és egyre több harci gép is előkerült. Érződött, jó irányba megyünk. Egy óriási csarnokhoz értünk, melyből több irányba kapuk nyíltak. Bent megannyi ork, és újabb robotízalt eszköz várt ránk, kiegészítve forgó fejű ágyúkkal. Nagyon komolyan védték ezt a csarnokot, fontos központi szerepet játszhatott. Levertük az ellenséget, és kelet felé vettük az irányt.

A kapun túl egy szűk alagút tárult elénk, mely egy komolyabb terembe torkollott. A terem közepén egy rúnákkal díszített kő láda állott, balra jobbra pedig 4 terem, egymástól elválasztva, telis tele kisebb nagyobb faládákkal. Nem tudtunk tovább menni, így megvizsgáltuk a kőládát. A mágikus tárgy megszólított minket, és kérdéseket tett fel. Nem tudom mi lett volna a helyes válasz, de egy védőpajzsot húzott maga köré, és mintha energiával ruházta volna fel a termekben lévő faládákat, majd közölte velünk, ha nem találjuk meg a rejtély kulcsát, az egész termet felrobbantja. Úgy döntöttünk ketté válunk, és módszeresen átkutatjuk a ládákat. Mindegyikből fura hang hallatszott, mintha lenne bennük valami. Gyanúnk beigazolódott. Ahogy érintkeztünk a ládákkal, Pandária legkülönbözőbb lényei támadtak ránk. Ahogy kaszaboltuk ezeket a lényeket, az energia mely korábban a faládákba áramlott, visszatért a kőládába. Ekkor értettük meg, hogy mi is a rejtély. Sietnünk kellett, mert fejünkben ott motoszkált a kőláda hangja, ahogy egyre számolt vissza, az elkerülhetetlen halál felé. Gyorsan végeztünk a termek megtisztításával, és elég energia gyűlt össze ahhoz, hogy kinyissuk a kőládát. Belül egy pár értékes tárgyon kívül, nem volt semmi, így nem maradt más, haladtunk tovább.

Infinite Cooldown: Spoils of Pandaria - 10 man HC mini - indafoto.hu
Oldal: 1 / 25 1 2 3 4 > >>
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Toborzás
Death Knight:
Open
Druid:
Open
Hunter:
Open
Mage:
Open
Monk:
Open
Paladin:
Open
Priest:
Open
Rogue:
Open
Shaman:
Open
Warlock:
Open
Warrior:
Open

Az egeret rámozgatva a kasztok ikonjára megmutatja milyen talentezésű embereket keresünk

Rank

Legutóbbi látogatók
heavy< 5 perc
Xmate00:15:19
Euribia00:29:18
Lmi00:29:33
Zeria00:57:00
Trusty01:16:08
Fegyenc02:28:39
Glaseer02:48:29
YaT3N02:59:02
Hircine03:14:42