Home · DKP · Fórum · WcL Jnius 22 2024 07:08:34
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
Üdvözlet
Üdvözöllek Az Infinite Cooldown Honlapján!
Magtarnak...
HírekLink

Hiányzik a banda...
/Bene
misztik, első hét
HírekVéget ért az első hét mythic, vagy ahogy JNG szokta mondani misztik raidelés. Mondhatni hoztuk a kötelezőt, bár egy kis spóra irtásnak még örültem volna. Két boss azért megfeküdt. Kargath Bladefist, és az iker Ogron páros állt be a már végtelennek tűnő legyőzött bossok sorába.

Kargath a tipikus első bossokhoz mérten, nem erőltette meg magát, ami egy kicsit csalódást is okozott. Nem azért mert alapvetően könnyű a harc, hanem, hogy egy ilyen kiemelt karakter miért van ennyire elöl. Persze már az elejétől fogva ott van, és üldöz minket szintezés közben, de akkor is, még is csak egy hadúrról van szó. Szerencsétlenről még egy killshot sem készült, valahogy mindenkinek kiment a fejéből, hogy itt bizony valami elmaradt :).

Twin Ogron már azért más tészta volt. Sajnos egy pár tryal többet időztünk itt el, mint terveztük, de egye fene. A lényeg, hogy meglett. Ez már egy sokkal érdekesebb harc, rengeteg képességgel és mozgással. Nekem személy szerint eleinte tetszett a harc, de aztán a vége felé egyre kevésbé. Nem a tryok miatt, hanem mert túl nagy az egyéni hibafaktor lehetősége. Ennek meg az szokott lenni a vége, hogy hiába csinálja a többség jól a dolgát, ha mindig elront valaki valamit. Aztán végül összejött egy jó try, sokáig sikerült mindenkinek életben maradnia, és bumm, meg is lett a kill. Erről még dicsőséges kép is készült, és ha minden igaz videó is, szóval lassan az is érkezik.

Jön az újabb hét, sajnos ez már beleszaladt az ünnepi menetrendbe, de azért kihozzuk belőle amit lehet!

Infinite Cooldown: Twin Ogron - mythic mini - indafoto.hu
Kérdőív 2014
HírekIsmét felkeresett minket Fromann Richárd, aki az ELTE szociológia karán végzett és PHDzett. Évekkel ezelőtt vágott bele egy projektbe, melynek célja, az online játékosok vizsgálata. Ez mára már annyira kinőtte magát, hogy létrehozta a JátékosLét kutatóközpontot. Régóta tartó kapcsolatunk alatt több kérdőív kitöltésében és segédkeztünk, és ismét felkért minket. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy amennyiben tudna rá szánni egy kis időt, tegye meg. Már csak azért is érdemes, mert idén a kérdőív kitöltők között, 100 000 forintos utalványt sorsolnak ki :). Át is adom neki a szót.Kedves Játékosok!

A JátékosLét Kutatóközpont (www.jatekoslet.hu) - a GameStar magazinnal közösen:
Gamestar link - november 1-én
elindította a 2014. évi. országos online játékos felmérését (4. JátékosLét Kutatást). A
kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a
szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. Eddig (pár nap alatt) már több mint
3.500 játékos töltötte ki a kérdőívet!

Kapcsolódó újdonság, hogy a tavalyi, 2013. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk,
amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (Kérdőív 2013 - Feldolgozott adatok), ill további
kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalán (www.facebook.com/jatekkutatas)
olvashatsz.

Ha az idei, 2014. évi kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre.

KÉRDŐÍV 2014

Köszönettel:

Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont vezetője
Neo az örök - mikor még fiatalok voltunk
HírekA Köménymag... aki nemjött el az beka... sajnálhatja!!

Köszönöm szépen akik az utolsó estére megjelentek a Neo Barban.
Névszerint: Roldjuk, Qrtha, Én (Nargo), Magtar, Nesh (homár), Syb, Brill.

Köszönöm szépen nektek ezt a szép zárást, estét!

Peace!

Infinite Cooldown: neo bucsuparty - indafoto.hu
Bellum, egy ostrom naplója - Epilógus
Hírek"Csalódást okoztál nekem", mondta Thrall, miközben Garrosh elé lépett. "Nem vagy méltó apád örökségére!", folytatta, majd hatalmas pörölyét a feje fölé emelte. Ám ekkor egy penge szólt közbe, és akadályozta meg Garroshra zúduló halálos ítéletet. Varian Wrynn, a Szövetség vezére vezette a penge útját, mely a védelmező angyal szárnyaként állt Garrosh és a halál közé. Vitába szállt a büntetést illetően, úgy érezte jogában áll, neki is dönteni sorsa felett.

"Mindannyian megszenvedtük a kegyetlenségét. Az én népem, jobban mint bármely másik". Egy sebzett panda lépett elő. Arcán egyaránt látszottak a keserűség és a megkönnyebbülés jelei is. Bölcs szavai mind a Horda, mind a Szövetség figyelmét egyaránt lekötötték. Kérésének megfelelően Garrosht Pandaria földjén fogják elzárni. Garrosht láncba verve vezették ki a teremből. Lehajtott fejjel, megszégyenülve távozott, de a megbánás nem kísérte útján.

Ezt követően mindkét frakció kupaktanácsot hozott létre, hogy megvitassák mi legyen Azeroth jövője. Ez alatt több, ismeretlen harcos lépett oda hozzánk. Nagyon boldogok voltak, hogy véget vetettünk a háborúnak, és talán elhoztuk a békét a birodalomba. Gratulációjukat fejezték ki, és kérték hagy csatlakozzanak csapatunkhoz, hogy ők is képviseljék ezt a nemes eszmét. Még mielőtt jobban megismerhettük volna egymást, pajzs és kard zörrenést hallottunk.

A szövetséges erők hadrendbe állva figyelték, ahogy Varian Wrynn a Horda vezetői felé indult. A sok éve tartó feszültség a két frakció közt úgy festett továbbra sem változott, és parázs helyzet alakult ki. "Beszélni szeretnék a vezéretekkel!", szólította meg Thrallt, de erre Vol'jin válaszolt. "A Horda nevében beszélek!". Látszólag Varian Wrynnek nem tetszett, hogy új vezért választottak, megvetés és lenezést sugárzott tekintetéből. Viszont olyat tett amire nem igazán lehetett számítani. Békejobbot ajánlott. A két frakció békét kötött, legalábbis ideigleneset. De egymás tudtára adták, hogy elég egy rossz döntés, és a békének vége. A békeajánlat gyenge volt mint egy újszülött. Esendő és törékeny. Mindkét félnek, mint szerető, gondoskodó szülőnek fog kelleni nevelnie, vagy még azelőtt vége lesz, mielőtt saját tudatára ébredne.

A felek kezdték elhagyni a termet, és az egykoron még pusztulás csarnoka, szép lassan elcsendesedett. Visszatértünk Pandáriába, ahol a béke bekövetkeztével egy új korszak kezdődött. Egy jobb, reményekkel telibb korszak, ahol ember és ork békében élhet, legalábbis egy ideig...

Infinite Cooldown: Garrosh - 25 HC mini - indafoto.hu

Hosszas huza-vona után elkészült a killvideó is. Szegény Rahim már majdnem feladta a reményt, de aztán csak összejött! Köszönjük neki a kitartást, a videóhoz pedig jó szórakozást mindenkinek!
Bellum, egy ostrom naplója - végső bejegyzés
HírekÉrezni lehetett a romlás erejét. A járatban több, már teljes mértékben megfertőzött ork fegyveres várt ránk. A földön sötét anyag terült el, kisebb nagyobb foltokban. Abból pedig azonosíthatatlan lények manifesztálódtak. Ezek voltak Garrosh leglojálisabb katonái. Ahogy átverekedtük magunkat az őrök vonalain, hihetetlen látvány fogadott minket.

Y'shaarj még mindig dobogó romlott szívének látványa teljesen ledermesztett minket. A feketés lilás anyag, mint vér csöpögött ki belőle. Ekkor egy párbeszéd hallatszott a terem közepe felől. Előre siettünk, ahol Thrall és Garrosh beszélgetett egymással. Garrosh magabiztosan ült a hatalmas csontokból faragott trónján, egyáltalán nem érezte magát veszélyben. Thrall idegesen mutogatott felé, és rákiáltott. "Még nem késő Garrosh, kérlek add fel, fejezzük be itt és most. Ne legyen több áldozat!". "Heh. Neked a becsület már semmit sem jelent! Te, aki megengedted az embereknek, hogy gyakorolják sötét mágiáikat! A horda, az igazi HORDA az orkoké, kik csatamezőn halnak meg, mint az igazi orkok, és nem szövetkeznek az emberiséggel! Te elárultál minket, nem vagy te ork többé!". "Akkor most helyre hozom azt a hibát, amit nagyon rég elkövettem. Szél, föld és víz szelleme, halld hát meg hívásom!".

Thrall nekirontott, és elementális támadásokkal sújtott le Garroshra. De ekkor a sötétség ereje felülkerekedett rajta, és egy szinte végzetes támadást követően hátracsapódott. "A szellemek nem hallanak! Gyenge vagy Thrall, mindig is az voltál!". "Meglehet, de sosem vagyok egyedül!", mutatott felénk majd hátrébb húzódott. "Szóval szembe akartok szállni az igazi ork Warchieffel? Ám legyen!".

Garrosh nem tétovázott, egyenesen felénk rohant. Kezében baltájával, hatalmas dühvel támogatva. "Azt hiszitek egyedül vagyok?! Orkok, a vezér szólít titeket!", és ezzel megnyíltak a kapuk, ahonnan elkezdtek beözönleni az ork katonák. Teljes volt a káosz, de szerencsére sikerült a saját fegyverüket ellenük fordítanunk. Óriási csatacsillagokat idéztek melyek végig gurultak a termen. A kisebb méretű katonákat sikeresen a csatacsillag elé löktük, mely végzett velük.

Garrosh gyengülni látszott, de ekkor a terem közepéhez futott. A fölötti dobogó szívből egyenesen ráfolyt a sötét anyag, mely nem csak meggyógyította, de meg is változtatta. Nagyobb lett, erősebb, és tébolyultabb. "Düh, gyűlölet, félelem. Ezek mind fegyverei a harcnak!", és ekkor a szív magába szippantott minket. Egy párhuzamos dimenzióba csöppentünk. Tele volt sha fertőzött lényekkel. Garrosh magából a szívből próbát további erőt meríteni. Folyamatos suttogás kísért minket. A hang próbált beleférkőzni a gondolatainkba. Sikeresen legyőztük a lényeket, majd valahogy visszakerültünk a trónterembe.

A harc tovább folytatódott, de Garrosh egészen új képességek birtokába került. Teste felett, a romlás kezdte teljesen átvenni az uralmat. "Szétzúzom a világotokat, és mindent mi benne található! Hellscream nevében, mindenki elbukik!". Pörögni kezdett, majd a saját társainkat fordította ellenünk, de egy két jól irányzott pofon gyorsan visszatérítette őket a normális elme állapotba. Garrosh megint csak legyengült, kezdte elhagyni az ereje, és ekkor ismét középre rohant.

"Eljön az igazi horda, láttam! Megjelent nekem. Koponyákból álló hegyeket és vérrel teli folyókat láttam! Meglesz, megalkotom a VILÁGOM!". Tovább fertőzte őt a szív, de ezt teste már nem bírta. Még az eddiginél és tovább nőt, és testét teljesen lefedték a romlás jelei. Már egyáltalán nem hasonlított régi önmagára, képtelen volt kezelni ezt a hatalmas erőt, a sötétség ereje bekebelezte. Újabb, az eddiginél jóval erősebb csapásokat mért ránk, de kitartottunk. Egészen a végsőkig, mikor is térdre rogyott. Már azt hittek vége, amikor ismét felkelt. "Azt hiszitek nyertetek? Vakok vagytok mind! De majd én felnyitom a szemetek! TEKINTSÉTEK MEG A DICSŐSÉGES VÉGZETEMET!", és ekkor magába rántott minket.

Megint csak egy párhuzamos világba kerültünk. Stormwind kapuja előtt álltunk. Ám ez a Stormwind kicsit sem hasonlított az igazira. A fertőzés szinte teljesen beterítette. Garrosh ismét felgyógyult, és újult erővel támadott. Az ő általa kontrollált világban ő hozta a szabályokat. "Nincs hely számotokra a világomban! Mindent elpusztítok amit valaha szerettetek!". Mindent bevetett ami még megmaradt. Bombázni kezdett minket, csatacsillagokat zúdított ránk, de mind hiába. A sötétség ereje nem táplálta tovább, és végleg összeesett. "Nem, nem, a világom, az én végzetem. Ez az én végzetem...". Azonnal visszakerültünk a trónterembe. Garrosh teste megtisztult a fertőzéstől, de annyira legyengítette, hogy kis híján megölte. Ám ekkor nem várt vendégek tűntek fel a színen...

Infinite Cooldown: Garrosh HC - 10 man mini - indafoto.hu

)

Bellum, egy ostrom naplója - 8. bejegyzés
HírekDöglött Klaxxi rovarok feküdtek mindenhol. Megcsonkított testük díszítette a járatot, a falat pedig a szanaszét fröccsenő vér festette vörösre. Ahogy haladtunk előre, egy sebzett orkba botlottunk. Testét klasszikus orgrimmari páncélzat fedte. Érkezésünk pillanatában jellegzetes baltáját ép egy döglött rovar testéből szedte ki. Felénk sem kellet fordulnia, azonnal tudtuk ki is ez az ork. A Horde egyik legendás veterán harcosa, Varok Saurfang.

Megpillantott minket, majd fájdalmasan felénk indult. Nagyon megviselte ez a kis csetepaté, több helyen is vérzett. "Áh, még több Voljin forradalmárjai közül. Szóval sikerült..." szólt majd tovább bicegett. Beszédbe elegyedtünk vele. Thrall után érdeklődött, és kérdezte, hogy áll fent az ostrom. Miután jó hírekkel szolgáltunk, azonnal rákérdezett Nazgrimra. Teljesen lesújtotta a halál híre. "Az a vén bolond, nagy vezér volt és jó harcos. Többre tartotta a Warchiefnek tett esküjét saját életénél. Pedig én próbáltam meggyőzni. Meggyőzni, hogy Garrosh elárult minket. De hiába, túlságosan büszke volt és lojális a végsőkig...". Megkért minket, hogy menjünk keressük meg Thrallt, és segítsünk neki véget vetni ennek. Élettelenül, megtörve távozott, de az igazi seb nem is a testén esett, hanem a belül a lelkén.

A járat egy nagy csarnokba vezetett, ahol csak új rajzottak a bogarak. Némelyikük a két oldalon elhelyezkedő párkányokon állt, de volt amelyik felettünk röpködött. Miután a lentiekkel végeztünk, a megmaradt rovar szúrós tekintettel nézett ránk. "Nézzétek testvéreim, a Megvilágosodott eljött közénk!". "Ilyen sokáig eljutottak? Mondtam neked, hogy a többieknek nem ártana némi genetikai módosítás!". "Nem hallgattak a figyelmeztetésedre Kil'ruk?". "Könnyedén lemészárolunk titeket, ahogy azt tettük a pandákkal is.". "Gyertek, gyertek Titánok gyermekei, nézzetek szembe velünk!".

Hárman támadtak ránk egyszerre. Amíg velük küzdöttünk, addig a többiek csak néztek, nem vették komolyan a harcot. Miután legyőztünk egyet egy másik ugrott a helyére. Teljesen úgy kezeltek minket, mint ha ők lennének a felsőbb rendű faj. Mindegyikük mestere volt egy harc modornak, és hárman együtt, nagyon komoly erőt képviseltek. Ha mind a kilencen nekünk estek volna, egészen biztosan halottak lennénk. De az arroganciájuk egyúttal a vesztüket is okozta. Szépen lassan vágtuk le őket, míg csak egy maradt. Neki is bevittük a kegyelem döfést. Térdre rogyott, hörgött, szájából ömlött a vér. "Jó harc volt Megvilágosodott, még találkozunk...".

A csatát követően a csarnok egyik sarkában megtaláltuk azt a rejtélyes ládát, melyet már többen is emlegettek. Óvatosan közelítettünk fel, mert még mindig dőlt belőle a sötét anyag. Üres. Nem volt benne semmi. "De vajon mi lehetett az?" Egészen biztosak voltunk benne, hogy a láda tartalma a közelben van, és akkor itt kell lennie Garroshnak is. A csarnokból csak egy felé vezetett tovább az út. A hatalmas ajtó megnyílt előttünk, és a kiáramló sötétség szinte hátralökött minket. "Biztos, hogy közel vagyunk! Most már semmi sem állhat az utunkba!..."

Infinite Cooldown: Klaxxi - 10 man HC mini - indafoto.hu
Bellum, egy ostrom naplója - 7. bejegyzés
HírekAlig pihentük ki magunkat, máris folytattuk utunkat. Ez a járat már nem vezetett sehova, így hát visszatértünk a központi terembe. Az egyik ajtó masszívan állott, dacolva minden próbálkozásunknak. Reménykedtünk benne, hogy találunk valami megoldást, így egy másikkal próbálkoztunk.

Az eddigi csaták rengeteg erőt vettek ki belőlünk, jól jött volna egy kis segítség. Garrosh seregei ellen összeállt érdekszövetség minden erejét felemésztette Orgrimmar megtartása. Az ajtón túl a mechanikai mennyország fogadott minket. Csövek, gépek, automatizált gyártósor volt mindenhol. Persze egy védelmi riasztó rendszer is helyt kapott, ami villogva jelezte behatolásunkat. Az ork mérnökökből és mechanikusan módosított robusztus őrökből álló osztagok csak úgy záporoztak ránk. A harc hevében nem vettem észre, hogy egy önjáró bomba került mögém. "Vigyázz, mögötted!", szólalt meg valaki, majd egy nyílvessző suhant el mellettem, egyenesen a bombába csapódva. Egy goblin ugrott elő a semmiből és segített leverni a maradék őrséget.

Vagabondónak nevezte magát, és elárulta, hogy régóta figyeli ezeket az Orgrimmar alatt elterülő járatokat. Beszámolt arról, hogy látta, ahogy Garrosh emberei, egy hatalmas ládát tolnak, melyből szürkés lilás füst szivárgott kifelé. Az az ajtó melyet nem sikerült kinyitnunk, vezet az új trónteremhez, viszont azt Garrosh kérésére lezárták. Mégpedig nem más mint a főmérnök Blackfuse. Viszont ő készítette azt a hatalmas ostromgépet is mely Orgrimmar kapuját őrizte, tehát nem biztos, hogy csak úgy segít nekünk. Őt azért küldték ide, hogy megkeresse Blackfuset, és visszavigye a Blightwaterbe, ahol majd el kell számolnia a bűneiért.

Vagabondó útmutatásával lecsúsztunk a megfelelő csövön, és egy elkülönített helyszínhez értünk. Ez volt a gyártósor magja. Blackfuse egy méretes favágógép tetején figyelte a műszereit, ügyet sem vetve közeledtünkre. "Ó hát itt vannak a kis semmire kellők. Most aztán megfizettek azért amit a Juggernauttal műveltetek!", és azzal a lendülettel nekünk is esett. Hadonászott a favágógéppel, körfűrésszel próbált minket megsebezni, de elég gyengének tűnt. Ám ekkor az egyik futószalagon félkész fegyver alkatrészek jelentek meg. "Induljon az összeszerelés, gyerünk, még több fegyvert a futószalagra!" kiáltott Blackfuse. "Ezt majd én elrendezem, ti győzzétek le Blackfuset." szólt Vagabondó, és sietősen beugrott az egyik csőbe.

Innentől kezdve olyan volt a harc mint egy világ égés. A sikeresen összeszerelt fegyverek pokollá tették az életünket. Égető lézer követett minket. Az egész termet beborították tűzcsíkok, a földből előtörő fúrók. Mágneses erő rángatott, távvezérelt aknák akartak felrobbantani, és még más kisebb gépek siettek Blackfuse segítségére. De úrrá lettünk a káoszon, és közös erővel addig vertük a favágógépet amíg az végleg el nem romlott. A főmérnök még az utolsó pillanatban katapultált a roncsból.

Meggyőző érvekkel rávettük, hogy nyissa ki nekünk az általa lezárt ajtót. Megköszöntük Vagabondónak a segítséget, és rábíztuk az öreg goblin mérnököt. Ahogy elhagytuk a termet, egy vízhang hallatszott, "Leestem". Ügyet sem vetve rá közeledtünk a megnyílt ajtó felé, de ami mögötte fogadott minket, az nem volt szép látvány...

Infinite Cooldown: Siegecrafter - 10 man HC mini - indafoto.hu


Készült killvideó is az esetről. Rahim szemszögéből. Jó szórakozást hozzá.
Egy kis melegség, egy kis szeretet
HírekUgye nem hittétek, hogy idén lemarad a szokásos karácsonyi poszt? Ugyan már gyerekek, hisz mindenkinek jár az ajándék :). Szép lassan véget ér az év, és vele együtt a kiegészítő is. Annak ellenére, hogy még messze van a folytatás, szinte már magunk mögött hagytuk a pandák otthonát. Voltak jó, és kevésbé jó időszakok, de mindig sikerült megoldanunk a problémáinkat. Remélhetőleg ezzel az összetartással, és kitartással fogjuk elkezdeni a következő évet, és majd jövőre, mikor egy újabb karácsonyi poszt felett fogok ülni, sokan itt lesztek azok közül, akiknek része van a mostani sikerekben. Kívánok minden volt, és jelenlegi IC tagnak kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben (sok lootban persze!) gazdag új esztendőt.Infinite Cooldown: Chippendales 1 m - indafoto.hu

Közkívánatra!
Bellum, egy ostrom naplója - 6. bejegyzés
HírekUtunkat mindkét oldalon ketrecek szegélyezték. Ezekben a világ legkülönfélébb élőlényei raboskodtak. Olyan volt ez mint egy börtön, csak éppen állatoknak. A távolból fura zaj volt hallható. Be is értünk egy nagy csarnokba, ahol tucatnyi ork küzdött egy hatalmas raptorral. "Ne közelítsetek, nem tudjuk tovább bent tartani!", kiabálták, de kisvártatva a raptor mindegyiküket megzabálta és elszabadult.

Viszont nem csillapodott az éhsége, mikor ehetett ez utoljára, és azzal a lendülettel nekünk rontott. A csarnokban megannyi állat raboskodott ketrecekben, melyek a látványtól teljesen megvadultak. Csapkodni kezdték ketreceiket, és a legkülönbözőbb hangokkal töltötték be a termet. A raptor erre ugyan csak lázba jött, és fülsüketítő üvöltéssel jelezte, hogy a domináns. Éles fogaival próbált minket feldarabolni, és farkával csapkodott, hogy nehogy mögé kerüljünk. Vérszomja nem csitult, próbált minket megzabálni, de szerencsére gyorsabbak voltunk nála. Közben újabb őrök érkeztek, akik ahelyett, hogy segítettek volna, ránk támadtak. "ide, szabadíts ki minket. Mi segíthetünk nektek!" hallatszott némely ketrec felől. Ezekben nem állatok, hanem humanoidok voltak bezárva. Az őröktől sikerült kulcsokat szereznünk, és kiengednünk a fogságban lévőket. Sajnos ők nem voltak olyan szerencsések mint mi, dínó eledelként végezték.

Időközben némely állatnak sikerült kiszabadulnia, ezzel is tovább fokozván az amúgy sem kedvező helyzetünket. Végül leterítettük a lényt az összes többi állattal együtt. A hatalmas test, nagy port vert fel, ahogy élettelenül esett össze a padlón. Csupán a szerencsénknek, és az ismeretlen lények áldozatának köszönhettük, hogy túléltük a harcot. További őrök már nem érkeztek, így hát szusszantunk egyet a nagy izgalmakra, majd tovább indultunk.

Infinite Cooldown: Thok - 10 man HC mini - indafoto.hu
Kérdőív 2013
HírekNagyon régóta tartó kapcsolatban állunk azzal a személlyel, aki ezt az online kérdőívet készítette. Mélyrehatóan próbálja kutatni az internetes közösségeket, és ezzel együtt minket, MMO játékosokat is. Aki úgy érzi van véleménye, tapasztalata, és ezt meg is szeretné osztani valakivel, vagy csak simán rá tud áldozni egy pár percet, mindenképp töltse ki ezt a kérdőívet. De inkább beszéljen helyettem ő.
Kedves Játékos!

Az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatója vagyok, és
egy olyan kutatáshoz kérném a segítségedet, amelyben elsősorban a sokszereplős
online szerepjátékosok (MMORPG) világát szeretném minél jobban megismerni, de
kontrollcsoportként az ún. MULTIPLAYER játékosok és az asztali szerepjátékok
(RPG) játékosai is nagyon fontosak ebben a felmérésben. Eddig több mint 10.000
játékos kérte az eredmények bemutatását. A kutatással kapcsolatos összes
információt, eredményeket és még sok-sok érdekességet találhatsz a megújult
honlapunkon (www.jatekkutatas.hu) és Facebook oldalunkon(www.facebook.com/jatekkutatas).

Ha idén (is) szeretnél a JátékosLét kutatásban részt venni,
és jelenleg AKTÍV (multiplayer, MMORPG vagy RPG) játékos vagy, akkor kérlek,
töltsd ki ezt a 2013. évi kérdőívet, mely csupán kb. 10-15 percet vesz igénybe.
Nagy örömmel venném, ha válaszaiddal hozzájárulnál ezen kutatás
eredményességéhez.

Kérdőív

Köszönettel:
Fromann Richárd
Oldal: 1 / 25 1 2 3 4 > >>
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
Vami 2 hete
djjmatexxe12 hete
Rhagnarok23 hete
Herakleson28 hete
Nesh55 hete
Vagabondo73 hete
eccs94 hete
Roli104 hete
Eruwe125 hete
Schalyt155 hete