Infinite Cooldown
Home · DKP · Fórum · WcL prilis 25 2024 16:36:46
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
Fórumtéma megtekintése
Infinite Cooldown | Külsős Fórumok | Toborzás
Szerző Klánszabályzat és egyéb információk
Bene
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 3735
Regisztrált: 2007.11.27
Elküldve: 27-11-2007 06:43
A klán a Ragnaros EU PVP szerveren tartózkodik, horda oldalon. Vezetője Magtar.

A guild célja a mindenkori PVE tartalom megismerése és bejárása. Ennek megfelelően kizárólag PVE-orientált tagjai lehetnek. A klánon belül minden a progress-nek van alárendelve, demokrácia nincs, mert a tagok célja teljesen azonos: minél több HLI contentet megismerni, és emellett az együtt töltött idő alatt a fun factor-t minél magasabbra lökni.

A klán alapítói veterán wow-os játékosok akik között nem egy ember van aki bejárta mind a BC-s mind a BC előtti raidek nagy részét. Egy idő után kiderült számunkra, hogy hiába a progress és a szép loot ha az örömöd nem azokkal az emberekkel oszthatod meg akikkel a legjobban szeretsz játszani. Ezért otthagyva a jól progresselő klánokat megalapítottuk itt Ragnaroson az <Infinite Cooldown>-t. Pont ezért, gondoljuk úgy, hogy a klán csak akkor lehet igazán és hosszútávon sikeres ha a megfelelő emberekkel játszunk együtt. Így könnyen előfordulhat, hogy hiába vagy jó játékos de ha úgy érezzük személyed nem illik bele az adott légkörbe akkor sajnos meg kell váljunk tőled, minden dráma és harag nélkül.


Tagok:

Minden membertől nagy fokú önállóságot, és kulturált, segítőkész viselkedést várunk el. A humorérzék és az önzetlenség szintén a kiemelt elvárások közé tartoznak. Egymással játszunk, egymásért. Korhatár nincs, de Vérpistike nem kell.
Saját kasztod alapos ismerete alapvető, rendelkezz mikrofonnal és installált TS-el. Legyél aktív a fórumon és bármilyen más közösségi tevékenységen értsd: klánsörözés.

Talentezés, gear, professionok, raidek:

Minden tag kötelessége az adott instának megfelelő PVE talentekkel megjelenni a RAID-eken. A talentfád a mi tulajdonunk. Azt teszünk vele amit a raid éppen megkíván. Ha nem RAID-elsz, PVP-zhetsz bátran, de RAID előtt vissza kell talentezned. A gear ugyanez a kategória: PVP-gear, vagy annak egyes darabjai elfogadhatóak akkor, ha ez nem megy RAID közben a teljesítmény rovására, de alapvetően PVE-orientált felszerelést várunk el. A megrendezett RAID-ek 80%-án kötelező a részvétel, minden raider számára.

Hadtáp:

Hunternél legyen skúló, warlock-nál legyen shard, a mage nem vízgyár, satöbbi. Kötszer legalább két stack, potik, kaják, flaskek és reagensek is legyenek bőven. Tehát semmi extra, csak korrektül készülni kell a RAID-re.

Professionok:

Elvárjuk a PVE orientáltságú proffokat. Tehát a mindenkori raider számára kötelező két olyan szakma használata amely támogatja őt a riadelésben. Bizonyos esetekben belefér a gathering proff is pl. tankok számára a mining, de eltekintve eme ritka esetektől senki sem használhat ilyen szakmákat a main karakterével.

Rangok:

Guildmaster – Mindenkori megmondóember, a klán vezetője
Officer – A GM bal és jobbkeze. Ugyan azokkal a jogokkal rendelkeznek mint a GM, de döntéseik felülbírálhatóak általa.
Raider – Azon klántagok akiknek kötelező a raidek többségén való megjelenés és maximálisan megfelelnek „skill” béli elvárásainknak.
Member – Teljes jogkörrel rendelkező klántag, viszont a raiderek elsőbbséget élvezhetnek lootoláskor és raidre való jelentkezéskor.
Warning – Ez az ami nem akarsz lenni.
Initiate – Ez vagy te, ha beléptél a klánba. Próbaidős állapot.
Dödölle – =Social member. Szeressük őket, de vagy inaktívak vagy nem raidelnek.

DKP és raidjelentkezés:

Minden héten ellenőrizzük az attendance-ot és azon raidereknek akik nem teljesítették a heti 4 raidet, elvesztik a rangjukat a következő osztásig.

Raidek/DKP:

-A hivatalos raidnapok: Szerda/Csütörtök/Vasárnap/Hetfő/Kedd

-Az invite raidre 19:40-20:00-ig tart.

-A raidek 20:00-23:30-ig tartanak. A raidleader vagy az officerek dönthetnek úgy, hogy membert vagy esetleg altot visznek le raidre ha úgy kívánja az adott insta/boss.

-Ha lemaradtál a raidről de végig elérhető maradsz TS-en, és a karakteredet leparkoltad az adott instance előtt, akkor viszont megkapod a raidert járó dkp-t.

-Be nem jelentett afk és egyéb súlyosabb vétség -5dkp

-Ha viszont a raid kezdetétől számítva 20 vagy több percet késel, akkor a raid-ért már csak maximum fele dkp-t kaphatsz.

-Klánba kerüléskor dkp-t szerezhetsz de nem költheted el őket, egészen addig amíg a raid leader vagy valamelyik officer máshogy nem dönt, vagy amíg meg nem kapod a member illetve raider rangot. Elégséges számú RAID után (ennek megítélése Officer, RL, GM hatáskör) a lootolás általános szabályai vonatkoznak rád, ami a Raider státusszal jár együtt.

-DKP-t csak a hivatalos raideken szerezhetsz, és csak ott költheted el. Minden más instában roll-t használunk.

-Minden raid-ért 10 DKP-t kapsz abban az esetben ha időben megjelentél és végig maradtál.

-Amennyiben új boss-t próbáltunk (és itt komoly próbák értendőek) amíg le nem megy a raid-ért dupla (20) dkp jár.

-Ha tartalék vagy akkor megkapod a raid-ért járó DKP-t, viszont ha kiderül, hogy nem voltál végig elérhető (altozhatsz, csinálhatsz bármit de ott kell lenned a raiddel egy TS csatornán) akkor -10 DKP a jutalmad.

-Minden itemet elvihetsz ingyen, amennyiben rendelkezel az adott slotba loottal és offspecre viszed.

-Altok csak akkor vihetnek lootot ha az már egyik membernek sem kell.

-Egyéb vétségekért le lehet vonni további -dkp-t

-Kiemelkedő teljesítményért +1-+5 dkp járhat.

-A raid „embere”. Raidek végén az officerek +5 DKP-val jutalmazhatnak olyan embereket akik azon a raiden kiemelkedően teljesítettek. Persze ha az egész raid jól szerepelt ezt mindenki megkapja aki volt „bent” aznap este. Ezt backup emberek nem kaphatják meg.

-Figyelmetlenségért, elkerülhető hibák miatt -1 - -5 DKP adható bárkinek.

-Insta DKP-t használunk. Mit jelent ez? Tier szintre van lebontva a DKP rendszerünk. Tier 7 szint (Naxxramas, Malygos, Sartharion) Amennyiben itt ölsz meg bossokat az este folyamán, ide kapod a DKP-t.

-Később természetesen bővülni fog a kínálat és lesz Tier 8 majd Tier 9 szint is. Mindig oda kapod a DKP-d ahova aznap este indul a raid. Így ki lehet következtetni, hogy több DKP táblája lesz a klánnak. Minden tier szinten külön szerzel és költhetsz el dkp-t. Így naxx itemért csak tier 7-es dkp-t adhatsz.

-Ha olyan fordul elő, hogy két különböző szintű instába mennénk egy este alatt, akkor mindig a magasabb szintűbe kapod a dkp-t. Viszont elkölteni továbbra is csak az adott instához tartozó táblából költhetsz.


Lootolás:

-Egy úgynevezett SLOT DKP rendszert használunk a DKP értékek meghatározására. Tehát az adott tárgy értéke függ attól, hogy az adott slotban milyen tárgyal rendelkezel éppen. A rendszer pontos működéséről majd a sikeres felvételt követően olvashatsz a belső fórumban.

A lootot az viheti aki rangban elsőbbséget élvez illetve a legtöbb DKP-val rendelkezik. Értsd. nincs bid, fix áras DKP rendszert használunk.
Receptekre roll, de ha szeretnél akkor adhatsz DKP-t. (az adott instában megfelelő árakkal és lootolással) DKP egyenlőség esetén roll.


Egyebek:

-A 48 órás szabály megvan, /gquit után ennyi időd van meggondolni magad és meggyőzni az összes officert meg a GM-et arról, hogy mégiscsak szeretnél közénk tartozni. Inaktivitást jelezni kell, az officerek általában elérhetők FBon, vagy más WoW-tól független csatornán is.

-Szeretnénk, hogy a klánról egy általános kedvező kép alakuljon ki, ezt tarts szem előtt ha egy low lvl karaktert akarsz már 40. alkalommal genkelni vagy lootot ninjázni egy idióta pug csapattól. Ha úgy ítéljük meg káros a raideken kívüli tevékenységed ránk nézve nem fogunk habozni és megválunk tőled. Többek közt ezért a klánt tagjai kötelesek tartózkodni a hun csati használatától még akkor is a klánt érintő dolgokról beszélnek. Party-t kereshetsz és segítséget is adhatsz de tartózkodj a fölösleges kommentektől.

-A klán minden tagja köteles jelen szabályzatot betartani, aki ezt nem teszi, az nem tagja a klánnak.

Bye Bene & Wortexx & Magtar
Szerkesztette: Fegyenc - 06-11-2014 13:51
bene@easymail.hu http://infinite-cooldown.dsgnet.hu/
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
djjmatexxe 4 hete
Rhagnarok15 hete
Herakleson20 hete
Vami23 hete
Nesh47 hete
Vagabondo65 hete
eccs86 hete
Roli96 hete
Eruwe116 hete
Schalyt147 hete