Infinite Cooldown
Home · DKP · Fórum · WcL Mjus 06 2024 04:52:17
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
Fórumtéma megtekintése
Infinite Cooldown | Külsős Fórumok | Toborzás
Szerző fury/arms warrior
Gleamofhope
Tag

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2012.11.18
Elküldve: 15-09-2013 21:02
<<Alap infók

- Karakternév: Gleamofhope

- Kaszt: warrior

- Faj: undead

- Talent-spec: fury / arms jelenleg, bár imádom arms-t, nekem ez a legwarriorosabb spec és most 5.4el arms kapott buffot, meglátjuk a tesztelesekkel mi jön ki topnak.

- /played (90-en és összesen): 118 és 83 nap (soknak tűnhet, de ebből rengeteg az afk miközben munka,olvasás stb ment.

- Miért ezzel a kaszttal játszol?:mindig is melee class voltam, próbálkoztam ranged illetve heallel de visszahúzott a szivem a warriorhoz, valamint személyes megemlékezés 2 kiváló guild társ warrior-ról BC-ből.

- Milyen gyakran olvasol theorycraftot?:elitistjerks-t szoktam olvasgatni classommal kapcsolatban,néha szétnézek erre-arra stb, raidekkel icy-veins encounter leirását találom nagyon jóknak, Squishei és Fatboss videókat találom jóknak.

- Vannak-e komolyabb alt karaktereid, ha igen milyenek?:mind 85(dk,rogue,,lock) 90es priest és jelenleg maget levelingezek,

- Milyen guildekben voltál eddig?: Cata:Fury of Deathwing, Like a moss, Cata/MoP:Endless War, Not Sure if Trolling, Winds of Creation.

- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: FoD-no progress, Lika a moss: imádtam ezt a guildet, bár mindenki svéd volt kivéve az MT aki görög meg én, de mind nagyon állatul tolták, csak sajnos Spinet 5% nerffel akarták 2healerrel megcsinálni, de nem lehetett mert p3ban általában elhullottunk,jöttek a nerf-ek és olyan mindegynek tűnt már a dolog, végül is páran elmentek más guildekbe,más serverekre, ToR-ozni és kb ennyi volt, utána kerültem Endless War-ba, ahol jó fejek az emberek, van is progress a körülményekhez képest, mert vagy tank hiányzik ekkor én ugrok be helyettesiteni, vagy healer vagy dps, minden héten új emberekkel megyünk neki raideknek, néha puggal stb. Not Sure if Trolling: nagyon skilles és jófej emberekkel van tele, de sajnos leaveltem mert többet akartam raidelni és mielőbb megcsinalni a 16/16 hc-t, jelentkeztem Winds of Creationbe ahol jól mentek a dolgok, de ugye 25öst raideltek, és ToT-ba már nem birta a gépem a sok effektet stb, nem ment jól és végül is leaveltem mert nekem se volt ez jó igy. Majd jött Jaffa Cakes, par hc ToT boss csináltunk, majd páran inaktivak lettek és meg is szünt a raidelés. Jött a Vivid, ahol elmentünk 6/13 hc-ig, majd jött a nyár, elég sok dolgom volt és úgy döntöttem h abbahagyom egy ideig a játékot, patch elött 2 héttel kezdtem újra, felvettek a Sanctified-ba, ahol heti 3x3órás raid van, és még nem voltam raidem, szóval most újra jelentkezem hozzátok.

- Referenciák? Jelenleg nincs igazán senki.és semmi.

- Armory link a karakteredhez (abban a gearben loggolj ki, amivel raidre jönnél):
http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Gleamofhope/advanced



<<IRL:

- Kor: 30

- Milyen szinten beszélsz angolul?: haladó, eddig is csak azért voltam nemzetközi illetve angol guildekben, hogy gyakoroljam a nyelvet.

- Van-e Mumbled?: van

- És mikrofonod?: van

- Írj valamit magadról: magyar vagyok, de nem Magyarországon élek, ebből adódik, hogy általában nem használok ékezeteket, mert úgy elég lassan irok, szóval nem hanyagságból, csak nem tanultam meg a Magyar gépirást, még. Szerbiában élek, és jelenleg sok időt tudok wow-ra forditani.

<<Raidek:


- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (részletesen)?: vanilla: 0, BC: HC guildben voltam elég sokáig, heti 5-6 raiddel, ki is pucoltunk mindent 3.0 patchig egészen SWP 3ik bossáig, viszont WoTLK előtt kifogytak az emberek, elment a kedv és fel is oszlottunk, kb 1éves szünetet tartottam és el is adtam az accom, LK-ban jöttem vissza Teamwork guildben voltam egy darabig, ToC és ICC25 vertük végig, majd megint szünetet tartottam IRL miatt, majd cataban FL kezdetekor tértem vissza és azóta itt vagyok. Jelenleg MV: 1/6 HC, HoF 3/6 ma este valószinűleg ha lesz elég ember akkor 4/6 HoF

- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: 4, max 5.

- Hogyan készülsz fel a raidekre?: lehetőleg pihenten érkezem, icy-veins raidleirás és egy fatboss video megnézésével, esetleg ha van fent jobb akkor azzal, elég jó gondolkodó és tervező vagyok, általában van ötletem mit és hogyan lehetne jobban csinálni és meg is szoktam osztani, persze előfordul h baromság az egész illetve nem lehet megcsinálni, de van mikor nagyon ott van. Ha viszont nem vagyok jól, illetve sok problémám van és nem tudnék fokuszálni, akkor kérem hogy inkább cseréljenek le ha lehetséges.

- WoW mellett milyen más játékkal játszol/játszottál komolyabban?: CS volt egy darabig, de jelenleg csak WoW.

- Mi alapján állítod össze a geared?: hogy a lehető legtöbb dps-t hozzam ki a kariból

- Milyen spell-rotationt használsz?: battle shout majd ha lehetséges akkor prepot és charge, blood thirst, heroic throw, semmi, bloodthirst (eddigre full a rage bar, proccoltak a trinketek valoszinűleg és van 1 raging blow) macros bloodbath, engineers kesztyű, skull banner, colossus smash, 2xraging blow, bloodthirst, berseker rage-s raging blow ha belefér akkor heroic leap amig van colossus smash buff, engineer belt bomb stb stb, probálom csinálni/tartani a standard rotát.

- Mit érzel a legnagyobb kihívásnak a kasztodban?: azt, hogy bebizonyitsam, hogy igenis lehet warriorral nagyon is jól szerepelni, sőt néha jobban is mint ranged, mivel nem tetszik ez a trend hogy úgymond ranged kell mindenhez, meg a rangeddel minden könyebb és szebb.

<<Az Infinite Cooldown:

- Miért minket választottál?: kiváncsi vagyok hogyan játszanak az emberek magasabb szintem, és hogy mit tudok kihozni magamból, valamint egy stabil roster sem ártana már amivel lehet haladni.

- Ismersz-e valakit a guildből?: talán Brillight-ot kicsit, teamwork gm-je volt lich kingben, egy guildben voltunk, akkor is warrival játszottam arms-specben. Flexterrel is váltottunk pár szót mikor egyfolytában undercuttoltuk egymást ah-ban.

- Miért gondolod, hogy jól illenél az IC-be?:
próbálok maxon és komolyan játszani, log-on próbálok ranked helyezést elérni.

- Szereted a sört?: igen, bár nálunk állitólag erősebbek a sörök, talán a szarvas sör ismerős egyeseknek.

- És a töményet?:
esemény és társaság függő.

- Ha a Warlock officerünk elküld raiden a francba, az mélyen megbántana?: ha jogos ok, kell is, ha jogtalan akkor 2-3 után lehetséges hogy borul a bili, főleg ha épp olyan hangulatban vagyok.

<<Tech:

- Milyen számítógépről játszol?: amd athlon dualcore, 2bg ram, geforce gts450 1gb, nem épp atom de 30 fps stabil 10es raiden.

- Milyen internethozzáférésed van?: 6mbit stabil adsl.

- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le):
DBM, bartender4, omnicc, TellMeWhen, Ragebar, Tinydps.

- Ha nem használsz addonokat, miért? Ha használsz, miért ezeket?: nem szeretek sok addonnal jatszani, ami pedig kell pve-re ez a 7 megcsinálja.

- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen

- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen

<<Egyéb:

- Bármi más amit meg szeretnél osztani?:
nem vagyok igazán bőbeszédű, persze tudok hozzászólni a dolgokhoz, segiteni stb, de olyan általában csendes warriorként tengetem az időt. A heti 4raidet stabilam tudom vállalni..A múltkori applymnál volt ilyen sokat kellene padozni dolog, szóval ha még mindig hetente 1-2 bosst látnék, akkor tekintsétek semmisnek az applyt. (persze amíg újonc az ember így megy a dolog és nincs is ezzel semmi probléma)

Üdv Gleam.
Szerző RE: fury/arms warrior
Fegyenc
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 1627
Lakóhely: Révkomárom
Regisztrált: 2008.06.07
Elküldve: 17-09-2013 12:05
Heló.

Nem rég vettünk fel egy meleet, akinek még tart az újonc időszaka, így egy kis türelmet kérnénk. Legkésőbb egy hét múlva szerdán már végleges válasszal tudunk előállni, természetesen ha neked akkor még aktuális lesz.



IQTESZT

A tesztet 32 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 52 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 138 pont.
Szerző RE: Üdv
Gleamofhope
Tag

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2012.11.18
Elküldve: 17-09-2013 16:04
akkor várom válaszodat következő héten.

Ui. 1 titan runestone hiányzik a leg.cloakhoz, szóval ha nem leszek teljesen szerencsétlen akkor jövő héten meglesz.
-a raid tapasztalatoknál bent maradt az előző applimból az adatok, de armoryn mindent láthattok.
Szerző RE: fury/arms warrior
Fegyenc
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 1627
Lakóhely: Révkomárom
Regisztrált: 2008.06.07
Elküldve: 25-09-2013 16:46
Heló.

Úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a melee recruitot. Ha változás lenne ez ügyben, akkor értesítve leszel. Ha akkor még aktuális lesz a jelentkezésed, megbeszéljük a részleteket. Addig is sok sikert, és jó játékot.



IQTESZT

A tesztet 32 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 52 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 138 pont.
Szerző RE: fury/arms warrior
Gleamofhope
Tag

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2012.11.18
Elküldve: 27-09-2013 15:08
Ok, további jó játékot.
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
djjmatexxe 5 hete
Rhagnarok16 hete
Herakleson21 hete
Vami24 hete
Nesh48 hete
Vagabondo67 hete
eccs87 hete
Roli98 hete
Eruwe118 hete
Schalyt148 hete