Infinite Cooldown
Home · DKP · Fórum · WcL Mjus 06 2024 04:41:17
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
Fórumtéma megtekintése
Infinite Cooldown | Külsős Fórumok | Toborzás
Szerző Nazzad - Frost DK
nazzad
Tag

Hozzászólások: 4
Regisztrált: 2013.09.12
Elküldve: 12-09-2013 12:30
Alap infók

- Karakternév: Nazzad

- Kaszt: DeathKnight

- Faj: egyelőre human, de pozitív elbírálás esetében 1 napon belül orc smiley

- Talent-spec: frost

- /played (90-en és összesen): ~60nap (egyéb résznél jobban kifejtem)

- Miért ezzel a kaszttal játszol?: tetszik a frost dk sokszínűsége, a nagy dps, viszonylag jó defensive dolgok, lehetőség kisebb offtankos feladatok ellátására, és maga az egész dk játékstílusa, rune és runic power rendszere.

- Milyen gyakran olvasol theorycraftot?: contentváltás előtt minden esetben, illetve ha a karakteremmel kapcsolatban nem vagyok biztos valamiben.

- Vannak-e komolyabb alt karaktereid, ha igen milyenek?: nincsen 90-es altom

- Milyen guildekben voltál eddig?: Beverly Skillz, Honor and Glory, Bullsith Bunker

- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?:
a Beverly Skillz arra tökéletes volt, hogy összeszedjek egy olyan alapgeart amibe van esélyem egy MAGYAR progresszívebb guildbe bekerülni. Tehát azt a guildet önként hagytam el. A Honor and Glory-t pedig kb akkor leaveltem, amikor Kovalski is csatlakozott hozzátok, szerintem ugyanazzal az indokkal (akkoriban megállt a progress, elég kilátástalannak tűnt a guild helyzete). Ezután írtam meg applimat a Bullsith Bunkerbe, ami a lehető legrosszabb időzítés volt, ugyanis ez contentváltás előtti héten volt és már mindenki nagyon készült ToT-ra.
Sajnos ebben a guildben nem nagyon jöttek össze jól a dolgok, nem tudtam a maximumot kihozni magamból: felléptek az akkori géppel kapcsolatos problémák, különböző IRL problémák, ezért egy "a dps-eddel nem lehet kifogásunk, de sokszor nem figyelsz" indokkal elküldtek, amiben egyébként igazuk is volt akkor, pont a rengeteg problémám miatt. Velük ToT-ban pár norm bosst öltem meg, illetve Jinrokh-ot hc-ban az első hc napon. Miután kb 3 hét- 1 hónap után mondták, hogy ez sajnos így nem fog menni, az akkorra már hegyekben álló problémáim miatt sajnos abba kellett hagynom a wowot, és eladni az accountomat.

- Referenciák?: HnG-ből Raddyn, esetleg Kovalski, ha emlékszik rám, Bullsith Bunkerből talán Nincshelsing smiley Beverly Skillzből megkérdezhető akár Jörnäs.

- Armory link a karakteredhez (abban a gearben loggolj ki, amivel raidre jönnél):http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Nazzad/advanced


IRL:

- Kor: 21
- Milyen szinten beszélsz angolul?: középfokú nyelvvizsgám van, megértem amit mondanak nekem, és ki is tudom fejezni magam
- Van-e Mumbled?: Igen
- És mikrofonod?: Igen
- Írj valamit magadról: Dávidnak hívnak, Debrecenben tanulok gépészmérnöknek 3. éve, kb 6 éve kezdtem el wowozni, sajnos túlnyomó részben törtön, de arra elég volt, hogy megismerjem a wow mechanizmusát. A héten esténként szinte minden nap ráérek, egyedül a szerda olyan, amikor kb 9-re érek haza az órarendem miatt.

Raidek:

- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (részletesen)?:
- bc-wotlk törtszerveren, melyet nem részleteznék, mert az ottani progress itteni szemmel nem ér semmit smiley
- cata sajnos kimaradt
- 5.1-ben jöttem eredetire, és mindig azon voltam, hogy olyan guildet találjak, ahol minimum norm, de inkább hc progressben vehetek részt.
A Beverly Skillzben öltem meg az akkori bossok nagy részét normban, ezután kerültem át a Honor and Glory-ba, ahol MsV 6/6 hc, HoF 4/6 hc és TeS 4/4 norm volt. A Bullsith Bunker-ben ezután résztvettem Sha kivételével a többi hc killen (igaz már csak 5.2 contentben, de még az 5.1-es gearben.), valamint ToT norm jópár boss és Jinrokh hc. Ekkor hagytam abba a wowot, és mostanra sikerült úgy összeszednem magam, hogy 100%-osan vissza tudjak jönni, és nagyon szeretném - folytatni az aktív raidelést.

- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: a szerdain kívűl az összeset fulltime, a szerdait part-time smiley

- Hogyan készülsz fel a raidekre?: Új / még meg nem ölt bossok esetében elolvasom az encounter menetét, azt amit a bossról kell tudni, illetve ha van, nézek videót. Egy átlag raidre pedig gyártok magamnak flasket + potit, valamint 300 str-es kaját és természetesen időben megjelenek.

- WoW mellett milyen más játékkal játszol/játszottál komolyabban?: CoD2, CoD4

- Mi alapján állítod össze a geared?: Elsősorban a saját véleményem szerint, mely abból áll össze, hogy mások véleményeit, javaslatait tesztelgetem, és abból próbálom összeállítani azt a geart, ami segít abban, hogy a maximálisat hozzam ki a karakterből. Ha tanácstalan vagyok, akkor szétnézek elitistjerks-en, icy veins-en, esetleg megkérdezem askmrrobotot, de ez általában csak reforge-nál, mivel a gemelést elég érdekesen oldaná meg smiley

- Milyen spell-rotationt használsz?: mivel dk-nál nincsen egyértelmű rota, csak prioritás, ezért azt próbálom mindig betartani.
- 2 dotot mindig fennt tartani, amikor elérhető (outbreak, plague strike, howling blast)
- obliterate ha nincs full rp, egyéb esetben frost strike, amíg van rp,(ha nincs, és más se elérhető, akkor egy horn of winter)
- single targetnél howling blast csak rime proccnál (vagy ha véletlenül leesne a frost fever)
- ghoul, valamint pillar of frost, amikor csak van.
- pull előtt poti, ha az elején kell a nagy burst akkor army, és mivel az army miatt gyorsan elfogy a többi rune is, ezért viszonylag hamar empower rune weapon.
- Def-re ams vagy icebound, esetleg mindkettő, + blood presi ha nagy a gáz.
remélem mindent leírtam, ha mégse, az se biztos, hogy azért van, mert nem úgy csinálom.

- Mit érzel a legnagyobb kihívásnak a kasztodban?:
számomra a legnagyobb kihívás az, hogy a rune és runic power rendszerből valamint a proccokból úgy kihozni a legjobbat (ne legyen full rp, killing machine proccnál ha elérhető az obliterate, mindeképpen azt nyomjam stsmiley, hogy mellette a fight-ra is 100%-osan tudjak figyelni. Célom pedig, hogy mindig kihozzam a maximumot az aktuális gearből és versenyképes dps-t tudjak produkálni, persze hibátlan helyezkedés és mozgás mellett.


Az Infinite Cooldown:

- Miért minket választottál?: az IC mindig szépen halad az aktuális contenttel és én nagyon szeretnék egy ilyen guild aktív tagja lenni.
- Ismersz-e valakit a guildből?: Kovalski-t
- Miért gondolod, hogy jól illenél az IC-be?: Szerintem hozzám hasonló célokkal rendelkező játékosokból áll a guild, melynek úgy gondolom, hogy aktív tagja tudnék lenni.
- Szereted a sört?: csak nyáron smiley
- És a töményet?: amíg nem leszek tőle másnapos, addig igen
- Ha a Warlock officerünk elküld raiden a francba, az mélyen megbántana?: helyzettől függő, ha jogos akkor nyilván nem, és elgondolkoznék hogy mit csináltam rosszul, ha pedig nem jogos, akkor meg valószínűleg 6 világ dőlne bennem össze (na jó, nem smiley)

Tech:

- Milyen számítógépről játszol?: i5 3350p, 8gb ddr3 1600 mhz ram, gigabyte 7770 1gb ddr5 oc,
- Milyen internethozzáférésed van?: upc 50/10
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le): elvUI, recount, omen, dbm, msbt.
- Ha nem használsz addonokat, miért? Ha használsz, miért ezeket?:
- elvUI: jól configolható, jól átlátható, rengeteg dolgot magába foglaló ui addon, melee dps-ként még nem találkoztam olyannal, ami jobban tetszene.
- recount: hogy nyomon kövessem a damage done-t
- omen: hogy lássam az aggromat
- dbm: lássam, hogy a fight során mi mikor fog történni, és emlékeztessen, hogy mit kell csinálni
- msbt: nagyon jól átlátahtó rajta a saját damage, valamint a bejövő heal és damage.

- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: igen
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: igen

Egyéb:
Itt szeretném még azt külön megemlíteni, hogy az előző karakterem amire a progresst írtam, azt kellett ugye eladnom április-május körül, Dariion néven található meg Ravencresten. Sajnos nem tudtam visszaszerezni, ezért vettem egy új accountot digitál purchase-el blizztől, és húztam fel egy új dk-t, melynek gearelésén igyekszem. Az egyértelmű, hogy ha pozitív elbírálás születhet, az nem a jelenlegi dk gearje miatt fog megtörténni, viszont remélem, hogy a tapasztalatom és az applim jó benyomást fog tenni nálatok, és kaphatok egy esélyt.

Végül még az UI-ról egy kép: http://kepfeltoltes.hu/view/130912/WoWScrnShot_091213_122658_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ó


Üdv, Nazzad
Szerző RE: Nazzad - Frost DK
Fegyenc
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 1627
Lakóhely: Révkomárom
Regisztrált: 2008.06.07
Elküldve: 14-09-2013 10:08
Heló.

Nagyon szimpatikus apply, Látszik rajta, hogy sokat dolgoztál vele, és ez nekem nagyon bejön. A raid tapasztalatod liveon sajnos nem az igazi, de legalább láttad a HC progress nagy részét.

A gemelésednél viszont nem értek egy dolgot. A legtöbb narancs gemet str/crites, de mégis van str/mastery is. Ráadásul néhol piros socketbe pure STRes gemet teszel, de van ahol narancsot. A reforgenál is ezt látom, egy kis crit egy kis mastery, ennek ha van valami oka akkor azt kifejthetnéd. Ezen kívül, miért nincs egy major glyphed?

A geared maga hatalmas lemaradásban van. Akkorában, hogy ezt talán nem is lehetne már behozni, hisz HC progressben (ami ugye jövő héten már elérhető lesz), teljesen esélytelen, hogy bent légy. Egyelőre megvárom miként reagálsz a kérdéseimre, és megpróbálok visszajelzést kérni a referenciáidtól.



IQTESZT

A tesztet 32 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 52 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 138 pont.
Szerző RE: Nazzad - Frost DK
nazzad
Tag

Hozzászólások: 4
Regisztrált: 2013.09.12
Elküldve: 14-09-2013 10:56
heló,

előszöris köszi a választ. a gemelés azért ilyen kusza, mert jelenleg még tesztelgetem, hogy mi lenne a legjobb ehhez a gearhez. nézegettem a "nagyokat" és láttam hogy ők full mastery, esetleg str+masteryre vannak gemelve, viszont az a gemelés véleményem szerint még ebbe a gearbe nem a legjobb. (ugye előző patchekben föleg haste orientált gemelés volt az alap, majd az egyre több gearrel felváltotta inkább a strength, amint a kellő hastet megkaptam magából a gearből) szóval a gemelést perpill ezzel tudnám magyarázni. nyilván én is tudom, hogy változtatasra szorul, akárcsak a gearem. a glyph hiánya szimplán figyelmetlenség, csak próbálgattam a glypheket, és elfelejtettem visszarakni. egyébként majd az egyik újat szeretném kipróbálni, majd ha nem 2k goldot fognak érte kérni smiley remélem kielégítő válaszokat tudtam adni.
reménykedve várok válaszodat smiley
Szerző RE: Nazzad - Frost DK
Fegyenc
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 1627
Lakóhely: Révkomárom
Regisztrált: 2008.06.07
Elküldve: 16-09-2013 16:53
Üdv.

Úgy döntöttünk, hogy túl nagy lemaradásod van a gear miatt. Sajnos nem tudunk felvenni, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ez ne változna meg. Ha sikerül megfelelő geart összeszedned, és még továbbra is szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor jelentkezz. Addig is sok sikert a folytatáshoz.



IQTESZT

A tesztet 32 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 52 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 138 pont.
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
djjmatexxe 5 hete
Rhagnarok16 hete
Herakleson21 hete
Vami24 hete
Nesh48 hete
Vagabondo67 hete
eccs87 hete
Roli98 hete
Eruwe118 hete
Schalyt148 hete