Infinite Cooldown
Home · DKP · Fórum · WcL Mjus 06 2024 12:04:24
Navigáció
Home
Fórum
Letöltések
Hall Of Fame
Kapcsolat
Képek
Search
Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs Online tag

Regisztráltak: 888
Legújabb tag: jacobcak545
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

antalyaliali
06/01/2020 11:54
Boldog új évet, sok jót kívánok neked [url=http://www.kepezhali
yikama.net]kepez hali yikama[/url]


torubots
03/10/2018 15:57
[url=http://spokojnie.net
.pl/]http://spokojnie.net
.pl/[/url]


fubaaro
01/10/2018 11:40
[url=http://cellulit-leki
.pl/]http://cellulit-leki
.pl/[/url]


zsapi
27/12/2017 11:38
KAcérkodok a gondolattal smiley

Lmi
30/10/2016 04:41
szerintem semmi.

Vagabondo
08/08/2016 15:07
En jovok Legionre vissza. Mennyi esely van egy officer rankra? 7 ev utan? Csak sajat karakterek reszere, nem fogok belole Allifalokat csinalni...

Vami
15/03/2016 14:41
Nem megy a ventrilo smiley

Lmi
17/12/2015 22:26
https://www.youtube.com/w
atch?v=3aLyiI2odhU


Lmi
29/10/2015 16:26
hmmmmmmmmm

Lmi
03/07/2015 10:52
https://www.youtube.com/w
atch?v=GW7iHpkUGLU&list=R
DkfoJUeyMsOE&index=7


Archívum
Fórumtéma megtekintése
Infinite Cooldown | Külsős Fórumok | Toborzás
Szerző Prot / Retri Paladin - Defended
Defended
Tag

Hozzászólások: 1
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2012.07.22
Elküldve: 22-07-2012 20:02
Hello

- Karakternév: Defended
- Kaszt: Paladin
- Faj: Tauren
- Talent-spec: Tank/dps ... de remélem Mop-ban már elmondhatom hogy Tank és "shockadin". Ha nem vállik be, egy jó dps-re mindig szükség van.
- /played (85-ön és összesen): 2 év alatt 104 day
- Miért ezzel a kaszttal játszol?: Amikor elkezdtem eredetin játszani, akkor jött ki a Cataclysm. A leggyorsabban húzható kasztnak tartom a tank és healer karaktereket, és gyorsan fel is lehet gearelni őket instákból, amire nem is kell sokat várni. És egyik legszemetebb karakternek tartom a hülye bubija miatt. Mindig utáltam a palákat pvp-ben.
- Milyen gyakran olvasol theorycraftot?: nem szoktam
- Vannak-e komolyabb alt karaktereid, ha igen milyenek?: Resto shaman, de igazából csak valor pontokat gyűjtök vele, mert úgyszint a palát gearelem vele átadható itemekkel (mármint a kieg elején). Később meg jó áron lehet AH-ban eladni a cuccokat.
- Milyen guildekben voltál eddig?: Bloodscalpon vagyok jelenleg is. Onnan szeretném áthozni a karakteremet egy értelmes guildbe ahol normális hc try-ok is vannak. A szerveren több nagyobb guildben is voltam. Renesis, Rampage, Invalid target ...stb.
- Miért hagytad ott őket, esetleg küldtek el?: Egyes személyek viselkedését nem igazán szívleltem. Na meg a butasággal is ki tudnak akasztani, és jobb ilyenkor nem beugatni, viszont előbb utóbb megunja az ember, hogy egy olyan pattog neki, aki full noob. Igaz ... sajnos voltak olyan guildek is pl exorcism ...stb ami felbomlott ember hiány miatt.
- Armory link a karakteredhez (abban a gearben loggolj ki, amivel raidre jönnél): http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Defended/simple

IRL:
- Kor: 27 éves vagyok
- Milyen szinten beszélsz angolul?: Azaz igazság nagyon beszélni nem szoktam. Évek óta nem használtam a nyelvet.
- Van-e Ventrilod?: Ha kell,van
- És mikrofonod?: Ha kell, van
- Írj valamit magadról: Budapesten élek. Sajnos dolgozom. Még nagyobb szívás, hogy 4 műszakban. Meló király smiley Elektronikai mérnök technikus vagyok egy autóipari cégnél. Nagyon nem kell megszakadni smiley Ami szívás a műszakbeosztás. Sajnos 2 nap meló, 2 nap pihenő. Bár, eléggé nagy kocka vagyok, szóval sokat is vagyok online, vagy délelőttös héten is sokáig gépezek.

Raidek:
- Milyen raidtapasztalattal rendelkezel (részletesen)?: Ide szerintem csak a DS-t kell felírnom, mert hát ugye ez az éppen "aktuális". Sajnos HC mode-ban csak 3 boss-t sikerült leölni. 5-re tudom mit kell csinálni. Próbálkozás is volt, de a csapat figyelmetlenségén sajnos wipe hegyek voltak. Gondolom sejtitek melyik 3 boss (morchok, yors, ulra). 3 leges legkönnyebb boss.
- Hány raidet tudsz vállalni hetente?: Sajnos ez melótól függ. Ha délelőttös héten akkor akár heti 7 smiley De éjszakásban sajnos nem tudok lenni munkanapon.
- Hogyan készülsz fel a raidekre?: Flask,kaja, javittatás
- WoW mellett milyen más játékkal játszol/játszottál komolyabban?: Egyértelmű, hogy blizzard fun vagyok smiley Diablo I,II, SC
- Mi alapján állítod össze a geared?: Tankot persze a void cap meglegyen. Az én véleményem szerint a dodge és parry értéke legyen 30-35% között. A többi mastery. Retri gear a legegyszerübb. Legyen meg a hit és exp cap. Gemek str. Reforge meg mastery-re.
- Milyen spell-rotationt használsz?: Tanknál változó. Dps meg a legegyszerübb smiley Judgement, CS. Proccnál 30 secenként INQ, Templar, Exo, Zealotry(hozzá a szárny). 3 holy powernél templar, Ha meg cd-n a Zeal meg a szárny akkor Guardian. Néha holy wrath meg cons.
- Mit érzel a legnagyobb kihívásnak a kasztodban?: Tank. Nagyobb odafigyelést igényel, mint a dps. Bár! Remélem MoP-ban a holy jó lesz, és akkor egyértelműen Tank és Holy (vagyis ha minden igaz megint lesz Shockadin). Tankkal persze pve-re járnék, viszont a shockadin mind pve-re mind pedig pvp-re jó.

Az Infinite Cooldown:
- Miért minket választottál?: Láttam wowprogressen, hogy a felvételt hírdettek. Eléggé szép helyen álltok. Szeretnék megint egy értemes és normális teamben lenni, ahol nem gyökérség megy.
- Ismersz-e valakit a guildből?: Még a szerverről se
- Miért gondolod, hogy jól illenél az IC-be?: Szeretem a kihívást, és kitartó is vagyok
- Szereted a sört?: Ki nem? smiley
- És a töményet?: Nem annyira az erősségem. Ha kell megiszom, de hát .... ha lehet hanyagolom smiley
- Ha a Warlock officerünk elküld raiden a francba, az mélyen megbántana?: Ez sok mindentől függ. Okkal, ok nélkül. Stílus függő. A gyökérséget nem szeretem, sajnos ez az igazság.

Tech:
- Milyen számítógépről játszol?: Q6600-as procival megáldott és egy 8800GT videókártyával ketyegő gépezet. Nem rossz. De lassan kéne kezdeni vele valamit.
- Milyen internethozzáférésed van?: UPC
- Milyen addonokat használsz? (A legfontosabbakat írd le): Atlas loot, DBM, Cameraplus, Bagnon ...stb
- Ha nem használsz addonokat, miért? Ha használsz, miért ezeket?: Atlas loot egyértelmű, DBM úgyszint, Cameraplus jól jön a tankolásnál. Elsőként FL-ben kellett használni, mert az a rohadt Rhyolith olyan böszme nagy, hogy sokszor nem láttam tőle semmit.
- Egyedüli használója vagy-e az accountnak?: Senki más kezébe nem adnám. Büszke vagyok a karimra, mert én húztam fel, én gearelem saját erőmből. Nem szeretném elveszíteni.
- Első tulajdonosa vagy-e az accountnak?: Igen

Köszi a meghallgatást. Remélem sikerrel zárul smiley
BB

Defended

Ui. Ha esetleg valami felmerülne, kérdés van, vagy felvételt kapok, az e-mail címemen elérhető vagyok. black.adder_85@hotmail.co.uk
Thx
Szerkesztette: Defended - 22-07-2012 20:03
black.adder_85@hotmail.co.uk
Szerző RE: Prot / Retri Paladin - Defended
Fegyenc
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 1627
Lakóhely: Révkomárom
Regisztrált: 2008.06.07
Elküldve: 24-07-2012 12:55
Helo.

Sajnos a kaotikus munkabeosztásod miatt, nem tudunk téged felvenni. Azzal egyikünk sem járna jól ha egyes heteken egy raiden sem jelennél meg, vagy alig alig. A jelentkezésedet visszautasítom.




IQTESZT

A tesztet 32 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 52 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 138 pont.
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.

Legutóbbi látogatók
djjmatexxe 5 hete
Rhagnarok16 hete
Herakleson21 hete
Vami24 hete
Nesh48 hete
Vagabondo67 hete
eccs87 hete
Roli98 hete
Eruwe118 hete
Schalyt148 hete